2 Februarie 2023 publicat în Lifestyle 37 share-uri

Le oferim putere celor care ne iubesc, așa că trebuie să fim foarte atenți în ce direcție ne oferim iubirea. Afecțiunea noastră nu este pentru orișicine și nu toată lumea știe să ne prețuiască sentimentele.

Ceea ce iubești are cea mai mare influență asupra ta! Gândurile, acțiunile, deciziile tale vor fi influențate de oamenii care îți acaparează cea mai mare parte din suflet.

Ceea ce iubești, în aceea te vei transforma! Le oferim putere celor care ne iubesc, așa că trebuie să fim foarte atenți în ce direcție ne oferim iubirea. Afecțiunea noastră nu este pentru orișicine și nu toată lumea știe să ne prețuiască sentimentele.

Ceea ce iubim ne poate distruge, sau ne poate face să trăim viața pe care am visat-o! Atenție la sentimentele pe care le răspândim în jurul nostru și, mai ales, nu uita de dragostea pentru propria persoană!

Iubirea de sine nu este egoism, ci este sănătate! Nu putem să iubim sănătos pe altcineva, dacă nu ne cunoaștem pe noi și dacă nu suntem conștienți de propriile limite și valori.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt Horoscop al Deblocării: la ce trebuie să renunțe fiecare zodie pentru a găși fericirea Suntem ceea ce iubim “Nu trebuie niciodată să ţi se pară ceva cu neputinţă.” 31 de citate vizionare si celebre de la Alexandre Dumas (tatăl), cel mai popular scriitor francez din lume

Așadar, ai grijă în ce te transformi! Ai grijă cui îi oferi iubirea ta!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri