ghid pentru o viaţă împlinită

Lectie de numerologie: Secretul cifrei energetice

Influenta cifrei energetice asupra existentei tale nu este covarsitoare, insa se manifesta cu delicatete in toate domeniile vietii. Cifra energetica reprezinta locul pe care este cel mai probabil sa il atingi in viata, menirea, sensul, acel rost al tau in lumea inconjuratoare spre care ar trebui sa se canalizeze constructiv energiile.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Cu siguranță, înainte de Moș Crăciun, îl aștepți, ca în fiecare an, pe Mr. Black Friday. Vine, ca de obicei,... Vezi ofertele


Viata este energie aflata intr-o dinamica continua. Viata se bazeaza pe principii armonice si de echilibrare a exceselor sau a deficientelor energetice. Fiintele sunt alcatuite din vibratii de energie pe care le transmit lucrurilor, obiectelor, persoanelor din jur, universului sau le stocheaza la randul lor. Obiectele sunt incarcate de energie. Sunetele poarta in ele vibratii cu energie. Literele si cuvintele au si ele o anumita vibratie energetica. Printre multe altele, numerologia studiaza si influentele energetice din viata unei persoane pornind de la data nasterii si de la numele pe care il poarta.

Influenta cifrei energetice asupra existentei unui individ nu este covarsitoare, insa se manifesta cu delicatete in toate domeniile vietii. Cifra energetica reprezinta locul pe care este cel mai probabil sa il atingi in viata, menirea, sensul, acel rost al tau in lumea inconjuratoare spre care ar trebui sa se canalizeze constructiv energiile pe care le porti, ajutandu-te sa ajungi la un echilibru cu tine insati si cu ceilalti. Cifra energetica se calculeaza insumand cifra destinului si a numelui. Cifra energetica imbina in esenta sa influentele celorlalte doua cifre si ceea ce poate fi valorificat din ele. Configuratiile numelui si ale zilei de nastere nu sunt deloc intamplatoare si sunt astfel create incat pot sugera afluxul de energie care influenteaza o persoana de-a lungul intregii sale existente. Prin urmare, pentru a afla care este cifra ta energetica, mai intai de toate trebuie – in cazul in care nu le stii deja -sa afli care sunt cifrele numelui si ale destinului.

Cum poti calcula cifra destinului? Numerologia ne invata. In primul rand, se face suma tuturor cifrelor din data de nastere- se aduna ziua, luna si anul nasterii. Daca rezultatul obtinut este un numar format din doua cifre, acestea se aduna la randul lor intre ele. Spre exemplu, pentru o persoana nascuta in data de 17 iulie 1980, cifra destinului se calculeaza astfel: 1+7+7+1+9+8+0= 33, iar 3+3=6. Asadar, cifra destinului este 6 in acest caz.

Fiecarei litere din nume ii este asociata o anumita cifra si respectiv: a, j, s -1; b, k, t – 2; c, l, u -3; d, m, v, -4; e, n, w -5, f, o, x, -6, g, p, y -7; h, q, z -8; i, r -9, iar cifrele corespunzatoare fiecarei litere a numelui se insumeaza pana cand la final ramane o singura cifra. Aceasta este cifra numelui. In continuare, iti prezentam si principalele semnificatii ale cifrelor energetice, cunoscute de altfel si sub numele de cifre fundamentale sau de cifre ale realitatii:

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Lectie de numerologie: Secretul cifrei energetice.


nelamurire (2 comentarii, 518 vizualizari)
pai,
si pe care cifra sa o iau in consideratie ca am doua nu?sau le adun si pe ele?
aloo.. (1 comentariu, 451 vizualizari)
nelamurire (1 comentariu, 405 vizualizari)

Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.