19 Decembrie 2022 publicat în Lifestyle 4394 share-uri

Universul nu îți va da niciodată mai mult decât poți duce, așa că vindecă suferințele încă existente în inima ta, pentru a nu le da mai departe generațiilor care vor veni după tine.

Pun pariu că și tu te-ai gândit, poate nu o dată, ci de câteva ori, de ce ți se întâmplă un anumit lucru sau de ce întâmpini o situație care nu îți este tocmai confortabilă. Poți să numești ghinion, destin sau karmă...Poți să spui chiar că totul este o întâmplare și că durerea va trece așa repede precum a și venit.

Adevărul este că Universul a creat un plan pentru tine, un drum al vieții prin care trebuie să treci. Universul nu vrea să te pună la pământ, nu vrea să te arunce într-o prăpastie a suferinței, ci scopul este să te facă să evoluezi prin lecțiile pe care tu ești nevoit să le asimilezi în această existență.

Tot ceea ce trăiești are rostul său, iar tu trebuie să fii întotdeauna pregătit să te ridici, de fiecare dată mai înțelept și să mergi cu și mai multă încredere înainte. Universul nu îți va da niciodată mai mult decât poți duce, așa că vindecă suferințele încă existente în inima ta, pentru a nu le da mai departe generațiilor care vor veni după tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri