16 Decembrie 2022 publicat în Lifestyle 4614 share-uri

Nu te gândi vreodată că cel care te-a făcut să suferi va fi și cel care te va mângâia. Acela trebuie să fii întotdeauna tu!

O dată ce o persoană a ales să calce pe inima ta, nu mai există cale de întoarcere.

O dată ce o persoană a ales să arunce în tine cu noroi, nu mai poate fi tot el acela care te curăță.

O dată ce o persoană ți-a trădat încrederea nu mai există nimic care să te facă să îl vezi cu aceeași ochi ca până acum.

O dată ce e persoană ți-a arătat că nu îi pasă de sentimentele și nevoile tale, nu te gândi că îi va păsa vreodată.

Dacă noi avem puterea să iertăm, asta nu înseamnă că trebuie să ne și întoarcem la cei care ne-au rănit. Oamenii nu se schimbă decât dacă ei vor asta. Iar uneori este mai bine să îi lăsăm să își învețe singuri lecția pe care au primit-o de la Univers.

Înainte de orice altceva, este bine să știm că fiecare om are karma sa. Nu putem interveni și nu putem schimba nimic din deciziile celor din jur. Dacă un om a ales să te rănească, privește durerea ca ca un observator.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte A contat cine a zbierat mai tare Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Nu te gândi vreodată că cel care te-a făcut să suferi va fi și cel care te va mângâia. Acela trebuie să fii întotdeauna tu!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri