20 Decembrie 2022 publicat în Lifestyle 326 share-uri

Nu avem nevoie de ținute extravagante care să iasă în evidență. Tot ceea ce ne trebuie este îmbrățișarea celor dragi, cu care ar trebuie să ne îmbrăcăm sufletul în fiecare zi.

Mai sunt doar câteva zile până la Sărbători, iar oamenii sunt prinși, mai mult ca niciodată, în goana după cadouri, după mese îmbelșugate, după lucruri care strălucesc și care ies în evidență în fața persoanelor din jurul lor.

Crăciunul este una dintre cele mai sfinte sărbători, un motiv real de bucurie și speranță, o ocazie în care ne amintim care este scopul nostru în această lume. Un moment în care ar trebui să ne găsească cu inimile pline, în liniștea căminului, cu oamenii dragi sufletului nostru.

În ziua de astăzi, consumerismul este la putere și uităm, de fapt, ce înseamnă să ne bucurăm cu adevărat de orice clipă, fiecare unică, de altfel.

Nu avem nevoie de o masă plină de feluri de mâncare, pentru care să muncim pe brânci 2 zile și 2 nopți. Avem nevoie de înțelegere și iubirea celor care se așează alături de noi la masă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

Nu avem nevoie de cadouri scumpe. Sănătatea este cel mai prețios dar pe care îl putem avea. O vorbă bună sau un sfat venit din inimă poate valora mai mult decât orice bijuterie.

Nu avem nevoie de ținute extravagante care să iasă în evidență. Tot ceea ce ne trebuie este îmbrățișarea celor dragi, cu care ar trebuie să ne îmbrăcăm sufletul în fiecare zi.

Nu avem nevoie de extravaganțe. Simplitatea se găsește în liniște. Recunoștința se află în bucuria momentului prezent. Iubirea se află în aprecierea oamenilor din jurul tău.

Sărbători cu bine!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri