15 Decembrie 2022 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Visezi la o pereche nouă de încălțăminte damă, comodă și elegantă, pe care să o porți purta cu orice în 2023? Căutarea unei perechi universale de pantofi nu este cu siguranță o sarcină ușoară. Cu toate acestea, nu este ceva imposibil și în oferta magazinelor vei găsi pantofi în culori universale, precum negru, maro, bej sau gri.

Pantofi de damă pe care îi vei purta în 2023 – ce alegi pentru a se potrivi cu orice?

Înainte de a căuta o nouă pereche de încălțăminte damă, merită să te gândești ce modele de pantofi de damă pot fi numite universale. Tocuri leopard? Aceasta este, fără îndoială, cea mai recentă declarație de modă! Ele adaugă un plus ținutelor și încredere în sine. Cu toate acestea, ele nu pot fi numite universale. Sau poate balerini galbeni cu motiv de piele de șarpe, împânziți suplimentar cu nituri metalice? Aceasta este cu siguranță o propunere grozavă pentru creatorii de tendințe, dar cu siguranță nu îi vei numi modele universale. Le poți trata mai mult ca pe o completare a garderobei tale și poți ajunge la ele ori de câte ori vrei să ieși în evidență din mulțime. Pe de altă parte, caută încălțăminte damă universală printre modelele simple, lipsite de decorațiuni extravagante, de preferat în culori discrete, precum negru, maro sau bej.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Pantofi de damă – ce culori sunt cele mai universale în 2023?

Desigur, cel mai universal și atemporal este negrul. Amintește-ți, totuși, că aceasta nu este singura culoare care se potrivește bine cu orice altă nuanță. Răspunsul perfect la nevoile tale vor fi pantofii maro, bej, bleumarin, sau vișiniu. Nuanțele de acest tip nu numai că sunt atemporale, ci merg și cu orice ținute. Deci nu contează dacă vrei să porți o rochie maxi galbenă însorită, un tricou alb și blugi mulat sau o fustă verde cu o bluză camel. Toate culorile de pantofi menționate vor funcționa la fel de bine în combinațiile tale! Lasă culorile suculente și energice pentru alte ocazii și apreciază eleganța și șic-ul celor mai clasice modele din paleta de culori deja dovedită!

  • Încălțăminte damă maro și bej

Dacă te întrebi ce încălțăminte damă va fi perfectă pentru fiecare ocazie în 2023, asigură-te că alegi pantofi maro sau bej! Îți poți îndrepta atenția și spre modele maro care, în funcție de croială, vor funcționa în multe situații diferite. Pantofii în aceste culori universale sunt alegerea perfectă mai ales pentru stilizările de primăvară și toamnă. Îi poți combina cu succes cu o jachetă maro de piele sau cu o haină lejeră, de exemplu, camel. Nu uita de pantofii maro în vara 2023, mai ales că vor sublinia perfect pielea frumos bronzată si vor completa frumos rochiile aerisite, florale. Cu toate acestea, încearcă să nu combini încălțămintea în această nuanță cu îmbrăcămintea exterioară neagră. Aceste culori, de regulă, nu se combină bine.

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit 
  • Încălțăminte gri

La birou, la o întâlnire, o cină în familie sau la teatru. Pantofii gri sunt un must have pentru femeile cărora le plac cel mai mult hainele și accesoriile clasice și atemporale. Poți purta încălțăminte gri cu aproape orice ținută. Această culoare este universală și se potrivește femeilor de toate vârstele. Nu e de mirare că este aleasă de bunăvoie de doamne din întreaga lume de câteva sezoane. Această culoare calmă, neutră arată grozav în contrast cu culorile intense.

  • Pantofi bleumarin

Dacă te gândești să cumperi pantofi bleumarin, nu ezita! Se potrivesc perfect atât cu seturile tipice de vacanță, cât și cu seturile de toamnă. Arată grozav în combinație cu blugi, sunt și ușor de curățat (murdăria nu se vede pe ei atât de repede). Ce ai putea dori mai mult?

LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție

Zilnic, poți alege mocasini comozi, bleumarin închis, decorați cu o cataramă aurie delicată. Vei crea o combinație interesantă cu, de exemplu, pantaloni și fuste plisate. De asemenea, îi poți combina cu blugi simpli (vor adaugă un pic de nonșalanță și lejeritate stilului tău) și o cămașă albă.

Sursa foto: CCC


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri