29 Noiembrie 2022 publicat în Lifestyle 99 share-uri

Nu ai de ce să te ții legată de o suferință care îți macină la nesfârșit sufletul. Dă-i drumul și eliberează-te!

Atunci când te doare, specialiștii spun să rămâi observatorul emoțiilor tale. Ce îți arată tristețea/furia/înverșunarea pe care o simți? Ce vrea ea să te învețe? Este ea atât de puternică sau îi amplifici tu durerea în urma unor experiențe nevindecate din trecut?

Atunci când te doare tot ce vrei este să urli atât de tare încât toată suferința să iasă din toți porii și să fie auzită, vindecată, mângâiată. Atunci când te doare ai nevoie de tine – cea puternică, cea realistă, cea curajoasă. Este adevărat că, atunci când suferim, devenim dintr-o dată atât de mici și ne transformăm în propriile victime.

Atunci când durerea ne-a ajuns în adâncul inimii, când pare că nimic nu mai are sens este necesar să ne amintim că totul este trecător. Privește suferința ca pe un val care vine, apoi pleacă. Chiar dacă te lovește, tu alege să rămâi drept și să îl privești, să îți ridici capul pentru a te uita mai departe la ce îți va mai oferi următoarea clipă. Conștientizezi că marea nu se termină la valul care tocmai a ajuns în dreptul tău și îți dai seama de faptul că nu ești una și aceeași cu el.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Durerea nu este permanentă, asta doar dacă nu îi oferim noi această putere. Avem posibilitatea să o simțim, să îi mulțumim pentru tot ceea ce ne învață despre noi, despre drumul și povestea noastră, să o acceptăm și să îi dăm drumul.

Nu ai de ce să te ții legată de o suferință care îți macină la nesfârșit sufletul. Dă-i drumul și eliberează-te!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri