Comunicat de presă

Farmec, producător român de cosmetice, anunță reduceri de până la 50% la produsele din portofoliu în perioada 11-20 noiembrie 2022, exclusiv în cadrul campaniei All Stars Black Friday.

Între 11 și 20 noiembrie, produsele din portofoliul Farmec vor fi disponibile la cele mai mari reduceri din an atât in magazinul online, cât și în cele 31 de magazine de brand din toată țara. În catalogul campaniei All Stars Black Friday se vor regăsi produse pentru ten, corp, păr și produse de make-up din toate gamele – de la produsele de tip fiolă, bestsellerul fiecărei ediții de Black Friday derulate de Farmec, până la produsele din gamele profesionale, de lux sau dermatocosmetice.

„De All Stars Black Friday venim în întâmpinarea consumatorilor noștri cu cele mai mari discounturi la toate categoriile de îngrijire personală și de make-up, atât în magazinele fizice, cât și în magazinul nostru online. Este ocazia ideală pentru pasionații de produse cosmetice și de îngrijire să profite de prețurile avantajoase la produsele preferate din portofoliul Farmec, să achiziționeze cadourile de sărbători pentru cei dragi sau să aleagă produse noi, care pot fi testate gratuit în toate magazinele de brand. Iar cei care dețin un card de fidelitate au beneficii suplimentare, exclusiv in magazinele fizice. Ca în fiecare an, ne încurajăm consumatorii să își aleagă din timp produsele pe care vor să le achiziționeze în perioada campaniei.”, a declarat Alina Spinu, Manager Vanzari Online

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Ofertele de All Stars Black Friday vor fi valabile în rețeaua celor 31 de magazine Farmec și Gerovital din țară, precum și in magazinul online, pe farmec.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri