11 Noiembrie 2022 publicat în Lifestyle 242 share-uri

Nu contează ce zic ceilalți! Dacă tu ești împăcat cu tine la finalul zilei, asta este tot ce contează!

Trăiește viața pentru tine, nu pentru ceilalți. Fă propriile alegeri, bucură-te de propriile reușite, învață din propriile greșeli. Ia aminte de ceea ce îți transmite sufletul, atunci când te afli în dificultatea de a alege între mai multe drumuri. De cele mai multe ori, sufletul știe deja răspunsul.

Nu te mai gândi atât de mult la percepția celor din jur asupra ta, ci la cum te simți tu atunci când faci ceva ce nu este în concordanță cu ceea ce simți. Ai mai multă atenție să faci doar ceea ce sufletul îți transmite.

În fond, la finalul zilei, singura persoană pe care trebuie să o mulțumești ești doar tu. Renunță să îți trăiești viața după așteptările pe care le au ceilalți de la tine și acceptă-te, așa cum ai vrea și ceilalți să te accepte, pe deplin, complet, necondiționat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața De Ziua Femeii, arată-i cât de mult o prețuiești cu un cadou fabulos

Nu contează ce zic ceilalți! Dacă tu ești împăcat cu tine la finalul zilei, asta este tot ce contează!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri