Ensana Health Spa Hotels din Sovata dă startul reducerilor de Black Friday! Campania se va desfășura în perioada 22-28 noiembrie 2022 (perioada de vânzare) și va continua cu rezervarea pachetelor în perioada 5 decembrie 2022 – 27 aprilie 2023.

Comunicat de presă

De asemenea, campania va fi derulată și pe pagina de Facebook Ensana, dar și pe site: https://www.ensanahotels.com/ro/black-friday

Important! Reducerea va fi de 30%, cu plata imediată 100%, nereturnabilă.

Apreciate ca fiind unele dintre cele mai bune destinații balneare din România, locațiile Ensana Hotels din Sovata (Brădet, Sovata și Ursina) oferă un centru balnear spațios, cu tratamente cu apă sărată și nămol binefăcător, bazine Kneipp și o zonă generoasă cu saune și terapii individuale pentru tratamente medicale și de întreținere.

În toate cele 3 locații din lanțul Ensana Hotels vei putea achiziționa pachete de cazare și terapii la prețuri speciale de Black Friday. Astfel, dacă te afli în căutare de sănătate pentru corp, suflet și minte într-un spațiu exclusivist, aici e locul potrivit, unde poți petrece un sejur de neuitat de până la 14 zile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Începe distribuția alimentelor de la UE. Cine le poate primi 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Resursele medicinale (apa sărată și nămolul sapropelic) extrase din Lacul Ursu, climatul, experiența și competențele medicale vaste, dotările moderne și poziția excelentă ale celor trei hoteluri reprezintă garanția atingerii stării de bine pe toate planurile. Tratamentele marca Ensana îi ajută pe cei care doresc să-și îmbunătățească starea de bine, dar și pe cei care caută să își amelioreze probleme de sănătate, de mobilitate sau de fertilitate.

Nu uita, reducerile sunt valabile în perioada 22-28 noiembrie 2022 (perioada de vânzare) și se aplică doar rezervărilor online făcute în perioada 5 decembrie 2022 – 27 aprilie 2023 pe https://www.ensanahotels.com/ro/black-friday!

Te așteptăm la Sovata!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri