1 Noiembrie 2022 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Acum, fă-ți, te rog, o favoare: Iubește-te mai mult! Dacă tu nu o faci, nu o va face nimeni altcineva în locul tău. Și ar fi păcat, pentru că... EȘTI O MINUNATĂ!

Oferă-ți astăzi un motiv pentru a te iubi și a te aprecia cu sinceritate. Ești o creație a lui Dumnezeu, un miracol, o inimă a căror bătăi poate muta munții din loc.

Cuvintele tale au putere, nu mai lăsa pe nimeni să îți spună contrariul! Sufletul tău este curat, iar intențiile tale sunt bune în ceea ce privește binele tău și al celorlalți. Gândurile tale sunt pozitive, iar atunci când nu sunt, acestea îți arată calea spre ceva ce ai de învățat tu cu tine.

Privirea ta este fermă, dar ochii îți sunt blânzi. Mânile tale sunt gata să ajute la nevoie, dar pregătite oricând să își ia rămas bun de la cineva sau de undeva, atunci când sufletul nu se mai simte prețuit.

Drumul tău nu este drept, ci este așa cum trebuie să fie! Cu bucurii, cu tristeți, cu abisuri și vârfuri, cu sentimente copleșitoare, cu dezamăgiri și speranță.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Acum, fă-ți, te rog, o favoare: Iubește-te mai mult! Dacă tu nu o faci, nu o va face nimeni altcineva în locul tău. Și ar fi păcat, pentru că... EȘTI O MINUNATĂ!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri