Femeia asta imi place. Ii zambesc. S-ar putea sa ma placa si ea Imi zambeste inapoi. O privesc cu atentie. Imi intoarce sfidator privirea. Imi aprind tigara. Buzele ei trag pofticios din propria tigara. Bineinteles si sigur ca in fata frumusetii expuse devii victima temporara si bleaga a propriilor fantezii masculine. Asa te-a creat natura. Ritualul seducerii se reduce la un schimb de replici banal.

3 lucruri trebuie spuse:

1.Supermarketul fericirii e plin cu solduri inguste, cu sani tari ca piatra, cu buze perfecte rosii de culoare niciodata de manie sau pasiune, cu voci sparte, cu obraji pururea imbujorati de-a gata, cu dorinte imediat amatoare sa cedeze. Uneori esti satul pana peste cap, prea satul ca sa te mai uiti la codul de bare cat de mult sau putin artificial este produsul, ca sa numeri E-urile, ca sa te gandesti la ceea ce o sa pateasca stomacul tau dupa. Uneori iti este foame. De ce nu daca si sucurile naturale suta la suta pot fi daunatoare?

2. Un lucru este evident. Am ales-o. Femeia asta imi place. Ii zambesc. S-ar putea sa ma placa si ea Imi zambeste inapoi. O privesc cu atentie. Imi intoarce sfidator privirea. Imi aprind tigara. Buzele ei trag pofticios din propria tigara. Ritualul seducerii se reduce la un schimb de replici banal. Rasuflu usurat. Oricum nu prea aveam chef de vorba.

Nu trebuie sa fac apel la arma mea secreta sau la elucubratii business/soft de impresionat. Mintea mea are nevoie de un moment de respiro. Admiratia pentru o femeie s-a redus de-a lungul timpului la felul in care blugii prea stramti dezvaluie bine fese tari si picioare fine, bronzate si ingrijite. Misterul goliciunii feminine a fost spulberat de mult. Surpriza nu are de unde sa fie. Banuiam ca dincolo de un material prea branduit o sa gasesc un corp frumos, dar scurt, inaltat prin opulenta bunavointa a unor tocuri. E drept, gusturile se schimba de la an la an. Acum imi plac femeile intepate, care stiu sa apese zdravan pe tocuri. Si daca botoxul te minte, ce????... Feminitatea nu este o arta pierduta, este una prefacuta, refacuta...

Bineinteles si sigur ca in fata frumusetii expuse devii victima temporara si bleaga a propriilor fantezii masculine. Asa te-a creat natura. Asa ca ne grabim amandoi, si eu si ea, sa ajungem in acelasi punct comun care aduce mult cu ceea ce noi oamenii numim dormitor, potolitor de instincte si simturi. Mai conteaza al cui dormitor? Nu avem niciodata rabdare, acum nici atat. Nici pomeneala sa bajbai timid si timorat. Ai ajuns ca cunosti trupul unei femei mai bine decat o face ea, mainile si gesturile tale merg la sigur. Asa ca sarim peste partea romantioasa cu sarutul gingas, patimas sau fierbinte. Cine mai are nevoie de sarut, acel sarut in care ii arati ca vrei sa o domini, sa o protejezi, sa o tragi langa tine acum, pentru altadata si pentru totdeauna? Mainile tale nu exloreaza, iau de buna ceea ce li se ofera. Nici la dezgolire, nu apare suspansul. Toate-s vechi si noua-s toate. Pielea e la locul ei, exact cum a asezat-o natura. Cuprinsul erotic este scurt. Ne aflam amandoi intr-o goana nebuna in care fiecare isi urmareste propriul interes orgasmic. Daca fiecare il capata, toata lumea pleaca sau ramane acasa multumita.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri