Vezi ce se poarta de la Be Precious: pigmenti in peste 60 de nuante irezistibile, fond de ten din minerale cu zinc pentru un chip imaculat, blush si bronzer pentru pometi apetisanti, rujuri pentru buze senzuale, mascara pentru gene iscoditoare, creme pentru ten ispititor de fin, bijuterii din argint placat cu rodiu, cu pietre semipretioase, perle, cristale naturale.

Be Precious este primul magazin online dedicat frumusetii! Aici gasesti bijuterii din argint cu pietre semipretioase, perle si cristale si cea mai mare gama de produse cosmetice din minerale 100% pure pentru a-ti pastra tenul sanatos si a-l proteja de factorii nocivi din mediu.

Vezi ce se poarta de la Be Precious: pigmenti in peste 60 de nuante irezistibile, fond de ten din minerale cu zinc pentru un chip imaculat, blush si bronzer pentru pometi apetisanti, rujuri pentru buze senzuale, mascara pentru gene iscoditoare, creme pentru ten ispititor de fin. Si pentru ca imaginea sa fie completa se accesorizeaza cu modelele unice de bijuterii din argint placat cu rodiu, cu pietre semipretioase, perle, cristale naturale.

Cu siguranta esti nerabdatoare sa vina 1 si 8 martie. Pregateste-te sa intampini primavara asa cum se cuvine: cocheta si fresh! Pentru ca asa esti tu!

Comanda produse de minim 150 lei si primesti 25 lei reducere la prima comanda din acest an, indiferent daca esti client nou sau vechi. Foloseste cuponul BEPRECIOUS in cosul de cumparaturi pentru a-ti activa reducerea. Ea este valabila pentru o singura comanda.

In plus primesti puncte cadou iar daca esti clienta fidela ai posibilitatea de a deveni clienta VIP si de a beneficia de multe pachete speciale exclusive. Si pentru ca tinem la tine iti garantam cea mai buna oferta de pret. Daca ai gasit in alta parte acelasi produs la un pret mai mic noi vom face tot posibilul sa il micsoram pe al nostru. Pentru a fi la curent cu noutatile inscrie-te pe site si plaseaza comenzi.

Iti propunem sa alegi din minunatele modele de bijuterii de argint:
https://www.beprecious.ro/bijuterii-argint.php

Avem oferte speciale la seturile cadou cu produse cosmetice: https://www.beprecious.ro/produse-bella-pierre.php?url=seturi-kituri-bellapierre

Iti oferim o gama de cutiute cadou deosebite si casete pentru bijuterii:
https://www.beprecious.ro/cutii-casete.php

UNIC! Suntem singurul magazin care iti ofera bijuterii din trandafiri naturali:
https://www.beprecious.ro/bijuterii-lux.php

In loc de martisoarele traditionale poti oferi bijuterii fantezie: https://www.beprecious.ro/bijuterii-fantezie.php

Ne-am dedicat frumusetii si calitatii inca din 2005. Alatura-te si tu clientilor nostru fideli!

www.BePrecious.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri