Ingrediente:
Cuscus-ul se pregătește fie la abur pentru 20 de minute, fie prin fierbere pentru 5 minute. Într-un bol încăpător punem roțile spălate și tăiate, ceapa tăiată mărunt, cuscus-ul și pătrunjelul. Adăugăm sucul de lămâie proaspăt stors și amestecăm cu grijă. Punem uleiul de măsline și presărăm sare și piper, după gust.
Pentru un plus de savoare putem adăuga câteva frunze de mentă. Poftă bună!
Descoperă cate calorii au alimentele pe care le consumi!
https://www.kudika.ro/articol/calorii-alimente/index.html
Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună