25 Iulie 2022 publicat în Lifestyle 9 share-uri

Nimic nu se pierde, totul se transformă, iar dragostea oferită unui om care nu a meritat-o, se va întoarce la tine prin moduri la care nici nu te aștepți, așa că ai răbdare cu tine!

Grijile de astăzi se vor transforma în binecuvântările de mâine, așa că nu te teme că ai pierdut trenul care nu te-a așteptat. Ceea ce este menit să fie al tău va veni după lecții dureroase în viață pentru a știi să apreciezi și mai mult și a trăi următoarea experiență dintr-o perspectivă mai luminată.

Nicio lacrimă nu cade fără a fi înlocuită de un zâmbet, nicio durere nu este simțită fără a fi înlocuită de un moment de bucurie. Totuși, diferența dintre suferință și vindecare este făcută de alegerile noastre conștiente.

Oferă-ți timp pentru a-ți vindeca sufletul și urmează calea luminii. Nu putem evolua decât dacă trecem peste anumite încercări menite să ne întărească sufletul.

Nimic nu se pierde, totul se transformă, iar dragostea oferită unui om care nu a meritat-o, se va întoarce la tine prin moduri la care nici nu te aștepți, așa că ai răbdare cu tine! Universul nu greșește niciodată și nu ți-a trimis nimic în cale fără a știi rostul fiecărei experiențe.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri