Pana cand ai de gand sa plangi dupa fostul tau iubit, pana cand ai de gand sa ramai la un loc de munca care nu-ti ofera nici un strop de satisfactie, pana cand ai sa refuzi despartirile doar pentru ca astfel esti intr-o stare de confort, unde totul este sigur, cunoscut?

''Daca vrei sa citesti imediat materialul gratuit scris de mine Arta Feminina a dragostei-Ingrediente si otravuri, despre cum sa experimentezi arta dragostei si cum sa ai o relatie sanatoasa intra pe www.artafeminina.ro.''

Uneori viata te pune la incercare. Cum reactionezi cand situatii neprevazute apar in calea ta, in calatoria ta ? Poate ca e un test, poate ca provocarile au scopul de a scoate la iveala anumite framantari, cercetari interioare. In linistea noptii auzi vocile din mintea ta si toate dilemele mintii si sufletului apar si te conduc spre introspectie.

Care e motivul pentru care evenimentele prezente se desfasoara in acest mod? Ce ganduri ai nutrit? Ce nevoi iti indeplinesti prin modul in care actionezi, reactionezi? Te intorci in timp si deschizi pagina jurnalului tau intim, mental, spiritual, sufletesc. Un lucru e cert, sunt anumite lucruri pe care nu le poti controla, care se grabesc sa se instaleze in existenta ta. Parca mai ieri totul mergea pe cursul normal si acum? Ce reprezinta aceste incercari pe care le traiesti?

Ai constientizat cine esti, sti ce iti doresti si mai mult decat atat, te indrepti in fiecare zi spre visurile tale. Cu toate acestea emotiile, gandurile , domeniile vietii tale sunt complexe si echilbrul vine prin timp, efort, energie investite in toate aceste directii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Degeaba stai si te plangi, degeaba incerci sa pasezi responsabilitatea factorilor externi, degeaba incerci sa cauti scuze pentru ceea ce nu functioneaza. Nimeni nu te priveaza de consecinte. Prezentul e singura ta certitudine si el este totdeauna reflectia trecutului tau. Ganduri, fapte, comportamente.

Intotdeauna pentru a rupe tipare, pentru a provoca schimbari la nivelul momentului prezent se cere o incursiune in trecut, o analiza obiectiva a ceea ce s-a intamplat. Daca nu ti-ai dezvoltat personalitatea, daca nu ti-ai construit un simt de sine puternic, daca nu ai constientizat ca necunoscutul e parte din viata, si te imbraci cu atitudinea potrivita pentru a-l accepta si imbratisa, te poate da peste cap.

Am invatat ca singura arma cu care poti lupta cu situatiile neprevazute, cu necunoscutul este acceptarea. Fie ca e vorba despre viata ta personala sau profesioala fiecare experienta pe care o cataloghezi placuta sau neplacuta are de fapt un singur statut. Ai mai invatat ceva, ai mai facut un pas si cu cat esti pregatita sa privesti inainte, nu inainte de o analiza profunda a situatiei, cu cat esti mai castigata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri