Ingrediente:
1 kg de dovlecei
2-3 căței de usturoi
120 gr de maioneză
100 gr iaurt gras
sare și piper după preferințe
Mod de preparare:
Se spală dovleceii și se taie cubulețe de mărimea potrivită, după care se fierb timp de 20 de minute, sau până când ajung să fie foarte moi. Așteptăm să se răcească puțin și îi zdrobim, până când ajungem la textura unui piure.
Ulterior, se lasă la scurs pentru cel puțin jumătate de oră, după care se pune într-un bol, alături de usturoiul răzuit, maioneza și iaurtul. Se amestecă bine și se presară sare și piper. Înainte de a servi, se lasă la frigider pentru o oră.
Poftă bună!
Descoperă cate calorii au alimentele pe care le consumi!
https://www.kudika.ro/articol/calorii-alimente/index.html
Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...
Programul care a ajutat adolescentele de la sate să recunoască relațiile abuzive.
Poți salva vieți, chiar dacă nu știi să operezi pe cord deschis
AVON și Kaufland România continuă campania #CancelCancer, îndemnând femeile să fie parte din cel mai mare manifest-social al scuzelor (ne)necesare.
Cum se prepară cafeaua la rece? Află de la specialiști care este cea mai simplă metodă