Peste 5000 de femei si-au facut testul! Intra pe www.lenor.ro si vezi si tu ce fel de Parfumelle esti: Magnifique, Seduisante sau Subtile?

Cu ochii inchisi, soptind de placere si parca fiindu-i imposibil sa se desparta de mireasma Magnifique, Andreea a spus: “Mi se potriveste foarte mult. Este, intr-adevar, ...magnific!”.

Pasionata de moda, de accesorii, de pantofi si genti, Andreea si-a dorit dintotdeauna sa patrunda tainele acestei arte, sa stie totul despre tendinte, despre a fi chic. Si cum nu exista loc mai bun pentru a intelege tainele industriei stilului, pentru a primi o supradoza de chic, Andreea a fost dusa in atelierul-muzeu al celebrului designer de pantofi, genti si accesorii Dan Coma.

Vezi aici filmul complet al vizitei Andreei in atelierul lui Dan Coma!

Lectia de stil, momentul principal al zilei pentru Andreea, a inceput imediat ce stilistul Dan Coma a primit-o in lumea lui. Delicat, ‘profesorul’ a lasat-o sa admire sutele de creatii expuse in atelier, invitand-o sa-si aleaga orice pantof si sa-l probeze.

“O sa inveti, o sa poti proba, o sa-ti poti crea, eventual, pantoful tau de femeie magnifique”, i s-a spus Andreei la intrarea in sanctuarul de lux al lui Dan Coma.

Profesorul de stil i-a spus apoi Andreei totul despre fiecare obiect pe care aceasta a pus ochii in timpul vizitei sale in atelier: cum a fost creat, din ce este realizat, cum se poarta, la ce ocazii si cum se asorteaza.

Pentru inceput, Andreea a fost vrajita de o pereche de pantofi facuti din matase fina, cu dantela transparenta si broderie. Feminitate, delicatete, senzualitate transformata in arta, la vederea carora Andreea a afisat un zambet larg.

Andreei i s-a povestit apoi istoria gentii cu lant pe post de bareta, o inventie Chanel din anii ’50. Putine dintre voi stiu ca design-ul revolutionar a pornit de la o nevoie mai mult decat simpla: in acele vremuri, “la moda” erau furturile de posete.

“Hoti taiau cu un cutit sau cu o lama curelele gentilor si dispareau. Chanel a inventat, in acest context, geanta cu lant in loc de bretea de umar”, i-a explicat Andreei profesorul de bun gust Dan Coma.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri