(P)Rapita de Lenor Parfumelle in paradisul femeilor: atelierul de creatie al unui celebru designer de pantofi si genti

Peste 5000 de femei si-au facut testul! Intra pe www.lenor.ro si vezi si tu ce fel de Parfumelle esti: Magnifique, Seduisante sau Subtile?

Zambind, tanara noastra a probat mai multe perechi de pantofi, i-a asortat cu gentile-bijuterie pe care le-a descoperit asezate cu grija in rafturile din atelierul Dan Coma si a aflat de la expert care sunt must-urile anului 2010.

Dupa lectia de bun gust, Andreea a fost dusa la un ceai intr-un loc aidoma celor mai chic ceainarii pariziene, pentru un episod special de joie de vivre a la francaise. Aici a incercat o specialitate renumita si extrem de apreciata in orasul luxului: un ceai verde cu iasomie, invelit in foita de aur.

Partenera ei in calatoria de vis in lumea Parfumelle Magnifique s-a bucurat de ritualul special al ceaiului Fleur de Buddha, o planta care, odata atinsa de apa calda, se desface, lasand la iveala un delicat boboc de crizantema. Ceaiurilor extravagante le-au fost asortate cateva bucati din cea mai fina ciocolata creata de specialistii ciocolatieri francezi, bunatati cu traditie de sute de ani pentru o experienta de neratat intr-o viata, cu atat mai mult de pasionatii de lux si experiente sofisticate.

Dupa ce a gustat din ceaiul superb si revigorant si din bunatatile cu arome de portocale, trandafiri, lavanda sau macese, rasplatindu-i pe rapitorii Parfumelle cu multe zambete largi, Andreea si-a incheiat aventura in lumea Lenor Parfumelle Magnifique. Nu inainte de a primi o brosa in forma de trandafir de un verde superb, o esarfa rosie, un imens buchet de lalele rosii si cateva bucati de ciocolata fina, frantuzeasca, toate menite sa-i aminteasca de ziua sublima petrecuta alaturi de Lenor Parfumelle.

O zi in care diva pe care echipa Lenor Parfumelle a reusit s-o scoata din femeia de 26 de ani a intalnit simboluri ale Frantei profunde, a invatat despre stil si a calatorit in timp, jongland cu moda diferitelor epoci.
“O sa port mereu aceasta esarfa, iar mirosul ei o sa-mi aminteasca mereu de ziua minunata petrecuta alaturi de Lenor Parfumelle”, a spus Andreea la finalul calatoriei magice in lumea luxului si rasfatului.

Intra aici si vezi ce senzatii de lux frantuzesc au trait castigatoarele de pana acum alaturi de noua colectie Lenor Parfumelle, balsamul de rufe cu picaturi de parfum frantuzesc suta la suta veritabil!

Peste 5000 de femei si-au facut testul! Intra pe www.lenor.ro si vezi si tu ce fel de Parfumelle esti: Magnifique, Seduisante sau Subtile?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri