La 85 de km de Bucuresti (si nu departe de Sinaia), la Cornu, Prahova- localitate faimoasa prin aerul ei pur, puternic ozonat si un climat bland, insorit, o intreaga echipa simpatica si profesionista are grija neintrerupt, in toate lunile anului de oaspetii ei. Fuziune asiatic-romanesc, corp-spirit, natura si tehnologie, Bali-Spa va poate face sa traiti un vis, a "D.R.E.A.M. "!

Toata lumea vorbeste astazi despre un stil de viata sanatos. Dar mai concret, ce inseamna el? Este oare posibil sa traim si frumos si sanatos? Exista oare o dovada ca, urmand principiile unei vieti sanatoase ne vom simti cu adevarat mai in forma, mai supli ? Raspunsul, afirmativ, vine in sprijinul tuturor celor care cauta un loc care sa le contina pe toate: slabire, relaxare si wellness.

Doctorii Dana si Stefan Jianu cunoscuti pentru cei peste 15 ani de experienta in domeniul serviciilor medicale din Romania, va propun de aceasta data sa explorati o bijuterie asiatica la poalele muntilor Carpati! Bali Spa ProEstetica-Sana este un hotel boutique-spa asiatic, un spatiu unic creat pentru clipe de rasfat si relaxare sau pentru o cura de slabire placuta si eficienta.

La 85 de km de Bucuresti (si nu departe de Sinaia), la Cornu, Prahova- localitate faimoasa prin aerul ei pur, puternic ozonat si un climat bland, insorit, o intreaga echipa simpatica si profesionista are grija neintrerupt, in toate lunile anului de oaspetii ei. Bali-Spa este inconjurat de o gradina generoasa (de 5000 mp), plina de trandafiri in lunile de vara, incantatoare si racoroasa. Fuziune asiatic-romanesc, corp-spirit, natura si tehnologie, Bali-Spa va poate face sa traiti un vis, a "D.R.E.A.M. "! Aceste litere abreviaza un intreg concept : conceptul de wellness holistic. El se refera la starea de bine si sanatate sub toate aspectele ei, oferind totul in acelasi spatiu.

“D”-Dieta. Restaurantul „Bumbu Bali„ propune o bucatarie gustoasa cu specific indonezian, dar si romanesc sau international, punand accent pe alimentatia sanatoasa. Pentru oaspetii aflati la relaxare ea este normocalorica dar pentru cei care doresc sa slabeasca, meniul – tot gustos – este insa hipocaloric, stabilit impreuna cu medicul nutritionist. Masa se poate lua in interior sau in gradina atunci cand timpul este favorabil. Ceaiurile, adevarate licori din „farmacia verde„ au multiple beneficii, in functie de dorinta fiecaruia. Unele sunt special aduse din China, ajutand la slabire sau la detoxifierea organismului sau aducand un plus de energie.

“R”- Relaxare. Somnul e parca mai odihnitor, mai dulce in camerele de basm decorate si mobilate in cel mai autentic si estetic stil balinez. Pretutindeni in hotel, in interior sau in exterior, atmosfera este parca ireala: muzica picura in auz delicate acorduri orientale, iar parfumurile exotice tulbura simturile. Relaxarea atinge culmi nebanuite in spatiul dedicat Spa-ului: masaje balineze corporale si faciale cu uleiuri pretioase, aduse special din “insula Zeilor” sau cu linia cosmetica “ultimul strigat”, masaj shiatsu, cu pietre fierbinti, reflexoterapie, executate de maseur-ul Tempos, specialistul balinez, toate conducand la o deconectare totala sau la ameliorarea unor dureri mai vechi. Dar si terapeutele romance isi demonstreaza maestria in masajul terapeutic si suedez. Aceste masaje combina aromoterapia si meloterapia. Ritualurile: ritualul corporal traditional balinez, ritualul zen pentru trup si minte, slăbirea-ritualul anticelulitic, ritual corporal revitalizant şi rejuvenant cu extracte marine, sunt tratamente unice in Romania.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri