La 85 de km de Bucuresti (si nu departe de Sinaia), la Cornu, Prahova- localitate faimoasa prin aerul ei pur, puternic ozonat si un climat bland, insorit, o intreaga echipa simpatica si profesionista are grija neintrerupt, in toate lunile anului de oaspetii ei. Fuziune asiatic-romanesc, corp-spirit, natura si tehnologie, Bali-Spa va poate face sa traiti un vis, a "D.R.E.A.M. "!

“M”-Medicina. Supravegherea medicala se asigura pentru oaspetii care tin cura de slabire sau au probleme de sanatate sau sunt in recuperare postoperatorie. Se pot efectua bilant corporal cu OMNISCAN, analize de laborator si electrocardiograma, control zilnic al tensiunii arteriale si greutatii corporale. Dietele sunt supravegheate de medicul nutritionist si, la cerere, se pot efectua consultatii de endocrinologie, cardiologie, chirurgia obezitatii, chirurgie estetica.

Medicina estetica este prezenta prin tratamente injectabile pentru combaterea ridurilor (toxina botulinica, acid hialuronic) sau a venulelor si venectaziilor (scleroterapie).

Pentru persoanele care se recupereaza dupa operatii ortopedice sau sufera de dureri articulare cronice, tratamentele fizioterapice vor face adevarate „minuni„.

Prin urmare, la doi pasi de Bucuresti, va asteapta sa descoperiti (sau sa redescoperiti, deoarece echipa de acolo se gandeste mereu la noi surprize placute pentru oaspeti !) singura insula Bali din Europa, o oaza de relaxare, frumusete si sanatate!

Dr. Dana Jianu,
Medic primar chirurgie plastica-estetica
Centrul Medical Proestetica
www.proestetica-sana.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri