La 85 de km de Bucuresti (si nu departe de Sinaia), la Cornu, Prahova- localitate faimoasa prin aerul ei pur, puternic ozonat si un climat bland, insorit, o intreaga echipa simpatica si profesionista are grija neintrerupt, in toate lunile anului de oaspetii ei. Fuziune asiatic-romanesc, corp-spirit, natura si tehnologie, Bali-Spa va poate face sa traiti un vis, a "D.R.E.A.M. "!

In mini Spa rasfatul inseamna sauna dar si bai aromate (japoneze, de plante sau cu uleiuri esentiale) in jacuzzi. Ele sunt combinate cu cromoterapie. Piscina acoperita imbie cu o baie racoritoare dupa masaj. Totul este relaxare si frumusete.

“E”-Estetica. Linia corpului poate deveni mai frumoasa dupa tratamente estetice cum sunt : lipoliza (spargerea celulelor de grasime cu ajutorul ultrasunetelor-Cellsonic), vacuum terapie (Bioderm), drenajul limfatic si venos, electromiostimularea, toate cu aparatura ultramoderna, urmand programul MultiWell. Acestea combat celulita, redau aspectul tanar si neted al pielii, intaresc musculatura si fac picioarele mai zvelte, mai usoare.

“A”-Activitatea fizica. Foarte importanta pentru sanatatea noastra, ea se realizeaza :

-in sala de fitness-cardio cu antrenor personal si cu ajutorul aparaturii ultraperformante (Panatta) personalizata pe grupe musculare sau pentru tonusul general;

-aquagym (gimnastica in piscina) ;

-jogging sau plimbari pe aleile asfaltate din gradina. In anotimpurile calduroase sunt posibile si plimbarile cu rolele si bicicletele din dotare, badmintonul, basketul, voleiul si tenisul de camp.

Pentru amatorii de golf, exista „Lac de Verde„ la Breaza (situata la cinci minute de mers cu masina fata de Cornu), iar pentru iubitorii cailor, o vizita sau lectii de echitatie la centrul hipic din Breaza. Se pot face si scurte drumetii pe frumoasele carari din imprejurimi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri