Anul 2010 este unul al intelegerii corpului, al meditatiei si maturizarii interioare, un an ce sporeste comunicarea cu propriul corp si stabilirea unor obiceiuri sanatoase.

Sanatatea Scorpionului

Tranzitul saturnian aduce in prim-plan echilibrul, conduita sanatoasa, nepermitand nicio indulgenta. Fiecare greseala este platita. Saturn in Balanta aduce mai mult constientizarea unui stil de viata sanatos, insa aceasta nu inseamna ca va sunt interzise placerile, ci doar ca nu trebuie sa va lasati controlati de aceste placeri. Saturn vizeaza in principal afectiunile din sfera genitala, urinara si locomotorie. Pot sa apara sau sa se agraveze problemele coloanei vertebrale, ale articulatiilor, pot sa apara infectii urinare, genitale, boli infectioase de tot soiul. Sunt favorizate deasemenea si bolile profesionale.

In prima jumatate a lunii ianuarie este posibil sa simtiti o serie de simptome discrete care nu sunt altceva decat avertizari ca ceva nu este in regula, ca undeva exista o carenta sau un exces. Dupa aceasta perioada urmeaza una a consecintelor, astfel ca neglijarea sanatatii din prima luna a anului poate avea urmari negative pe care le veti resimti pana in primavara acesti an. In luna iulie sau august poate sa apara brsc o afectiune a carei vindecare este la fel de brusca si neasteptata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Nu este un an al afcetiunilor grave neaprat, dar este un an care cere schimbare: schimbare in stilul de viata, cel alimentar, in programul de munca si somn, in felul de a trata viata sentimentala care isi lasa urmele asupra echilibrului vostru emotiv, fapt ce va perturba sanatatea. Este totodata un an al evaluarii si invatarii a ceea ce este corect si sanatos pentru voi, veti constientiza unde ati facut greselile si din pacate veti fi surprinsi de urmari, de sensibilitati ale voastre pe care nu stiati ca le aveti, ba chiar au fost perioade cand va credeati invincibili, ca apoi brusc sa descoperiti ca sunteti asa de sensibili. Este un an in care veti intelege ca sanatatea este o stare dinamica si ca intotdeauna sunteti predispusi riscului imbolnavirii, astfel ca cel mai important este sa va protejati sistemele de rezistenta si protectie ale organismului, acestea fiind strict dependente de ritmul de munca, de somn, de regim, de activitate fizica, dar si de starea interioara, psihica si sufleteasca.

Sanatatea Sagetatorului


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri