Pana in 12 februarie, Lenor Parfumelle va asteapta sa va inscrieti pentru a fi si voi rapite si desfatate, timp de o zi, in lumile luxului a la francaise.

Surprizele pregatite de Lenor Parfumelle au continuat, Ioana fiind dusa apoi la celebrul restaurant Esperanto, unde Le Chef Dan Chisu s-a ocupat personal de bucatele ce i-au fost servite in locul din Bucuresti care imita cel mai bine atmosfera micilor restaurante pariziene. Celebrul bucatar, scolit in arta culinara in Orasul Luminilor, i-a pregatit rapitei noastre nu mai putin de sase specialitati frantuzesti, mancaruri rafinate menite sa satisfaca gusturile unei dive precum cea in care Ioana tocmai fusese transformata de Lenor Parfumelle.

Masa minunata s-a incheiat cu un desert pe masura si un vin rosu spectaculos.

Inainte ca rapitorii Parfumelle sa se desparta de diva noastra, aceasta a primit in dar o cutie de ciocolata fina frantuzeasca, un buchet imens de flori si o esarfa purtand mireasma lui Lenor Parfumelle Magnifique, parfum care i-a adus o zi de neuitat in lumea luxului aidoma celui din stralucitorul Paris.

Inainte de a cobori din luxoasa limuzina care a purtat-o in lumea mirajului Parfumelle, Ioana a mai aruncat o privire in oglinda, incercand parca sa fure inca o imagine cu ea in postura visurilor ei.

La final, a avut un mesaj si pentru voi: “A fost o zi in care m-am simtit extraordinar de bine, nici nu pot sa exprim in cuvinte…M-am simtit ca o femeie magnifica!”.

O zi precum cea traita de Ioana va asteapta si pe voi! Intrati pe www.lenor.ro si inscrieti-va la concurs! Va asteapta momente magice in lumile Lenor Parfumelle!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri