Pana in 12 februarie, Lenor Parfumelle va asteapta sa va inscrieti pentru a fi si voi rapite si desfatate, timp de o zi, in lumile luxului a la francaise.

Dupa ce primele zece dintre voi v-ati simtit regeste in lumile Parfumelle in care ati fost purtate de Lenor, acum alte cateva norocoase vor fi scaldate in luxul inchipuit pentru voi de creatorii Lenor Parfumelle.

Pana in 12 februarie, Lenor Parfumelle va asteapta sa va inscrieti pentru a fi si voi rapite si desfatate, timp de o zi, in lumile luxului a la francaise.

Patru dintre voi vor fi norocoasele, asa ca intrati pe www.lenor.ro, vedeti ce fel de Parfumelle sunteti si, daca veti fi alese, veti trai o zi de neuitat!

Vedeti aici cum s-au bucurat norocoasele castigatoare de anul trecut.

Ultima dintre ele, Ioana Nica, din Targoviste, si-a vazut visul devenit realitate: acela de a fi fotomodel, fie doar si pentru o zi.

Povestea ei in lumea Parfumelle Magnifique – caci acesta este preferatul ei – a inceput intr-o zi friguroasa de decembrie, cand rapitorii Parfumelle si-au parcat luxoasa limuzina in fata locuintei ei.

In deplin contrast cu zapada din Bucuresti, Ioana a avut parte, pentru inceput, de cateva ore de rasfat exotic regesc: un masaj marocan cu o multime de uleiuri-unicat.

"Il etait merveilleux", a spus Ioana, admitand ca nu a mai experimentat vreodata masajul marocan. "Atat de multe uleiuri, a fost extraordinar...", a spus ea, zambind plina de satisfactie.

Cum orice iesire in oras trebuie sa fie o sarbatoare pentru o femeie Parfumelle Magnifique, Ioana a fost dusa de echipa Lenor la o sedinta de machiaj unde un profesionist a transformat-o total. La vederea noii sale infatisari, Ioanei i-a scapat un sincer "WOW!". Dupa cateva secunde de uimire, s-a intrebat, emotionata: "Eu sint?".

Toate acestea au fost insa doar un preludiu la ceea ce avea sa fie, conform scenariului atent pus la punct de rapitorii Parfumelle, momentul cel mai important al serii pentru tanara noastra din Targoviste. Cum de o viata viseaza sa devina model, Ioanei i s-a pregatit o sedinta foto intr-un studio, cu un fotograf profesionist.

Un mic retus al machiajului si shooting-ul a inceput! Dezinvolta in fata obiectivului, Ioana s-a jucat cu suvitele-i blonde, a probat o masca numai buna pentru o seara de carnaval venetian si un boa din pene, accesorii nelipsite de pe cat-walk-urile stralucitorului Paris, capitala mondiala a modei. S-a simtit ca pe un podium parizian scaldat de blitzurile fotografilor celor mai importante reviste de moda din lume, imaginandu-si atintite asupra sa privirile sutelor de cunoscatori care graviteaza in jurul super-evenimentelor de fashion, si a plecat acasa cu un cadou uimitor: cateva amintiri pentru o viata, cu ea in ipostaza visurilor ei. Imagini la vederea carora Ioana a afisat un zambet larg, satisfacuta pe deplin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri