4 Mai 2022 publicat în Lifestyle 26 share-uri

Met Gala este un eveniment mult așteptat, în care vedetele de la Hollywood își arată ținutele "puse pe scandal". În timp ce starurile defilează pe covorul roșu în rochii ce depășesc cu mult bugetul unei femei obișnuite, există, în cealaltă parte a lumii, mame cu copii care nu au mai văzut lumina soarelui de săptămâni întregi, asta după ce s-au adăpostit în buncărele din Ucraina.

Viața nu este la fel pentru toată lumea, nu? De corectitudine sau nu, dreptate sau nedreptate nu vom vorbi acum, însă cred că a fi umil într-o lume atât de schimbătoare te poate duce cu încă o treaptă mai aproape de esența vieții.

Superficialitatea este ceva cu care lumea trăiește bine mersi, însă în momentele de răscruce ale vieții îți dai seama că tot ceea ce îți rămâne de fapt este fix ceea ce ai adunat în sufletul tău de-a lungul anilor.

În acest context, aș vrea să vorbim despre mult așteptatul eveniment de la Hollywood, Met Gala. Un spectacol al ținutelor extravagante, al starurilor care și-au încorporat în atitudine noi ipostaze de pozat și ale căror rochii sunt și vor fi analizate în următoarea perioadă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

Marile publicații de peste ocean fac topuri peste topuri după ce starurile și-au afișat ținutele de mii de euro la evenimentul grandios. Aprecierea și simțul validării este important, însă, comparând rochia lui Blake Lively cu ținuta casual a Angelinei Jolie din vizita pe care a avut-o în Ucraina, aș merge cu ochii închiși pe cea de-a doua variantă. Și asta nu pentru că Jolie este frumusețea întruchipată, fie ea îmbrăcată și într-o pijama de la bunica, ci pentru că acolo este despre suflet. Nu tu mii de euro, nu tu privire de vultur, nu tu atitudine de "uitați-vă la mine!".

Angelina Jolie, prin simplitatea ei, cu un ghiozdan negru în spate și un palton maro, demonstrează că viața este mai mult decât a te îmbrăca fancy. Prin căldura ei, bunătatea și zâmbetul liniștitor pe care le-a acordat copiilor ucrainei, Angelina Jolie și-a asigurat încă o dată un loc în Rai.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Ghid pentru alegerea mobilierului interior Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Și poate că dacă cu toții am înțelege că viața este mai mult decât ceea ce vedem, ne vom apleca spre ceea ce simțim. Iar atunci orgoliul va dispărea, liniștea va reapărea, iar lumea va plânge mai puțin.

Totuși, cine sunt eu să vorbesc despre simplitate? Poate că aceasta a și dispărut de mult din viețile unora, așa că mă întorc la balerinii mei comozi, îmbrățișând strâns nu haine de mii de euro, ci suflete de neprețuit.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri