Exista persoane care nu-si cunosc grupa de sange, insa ar trebui sa stii ca intre grupa de sange si caracterul tau exista o relatie foarte stransa.
Exista persoane care nu-si cunosc grupa de sange, insa ar trebui sa stii ca intre grupa de sange si caracterul tau exista o relatie foarte stransa.

Cine stie, daca nu o cunosti, poate cu ajutorul caracteristicilor te incadrezi pentru o anumita grupa. Nu uita ca exista si exceptii.

Grupa de sange 0

Grupa 0 este reprezentanta persoanelor speciale prin modul lor de a fi. Daca faci parte din aceasta categorie esti foarte puternica, ambitioasa si incearci sa lupti cu orice obstacol ti-ar putea iesi in cale si te-ar impiedica sa-ti atingi telul. Desi esti putin cam rece cu ceilalati, in orice ai face iti mentii optimismul.

Independenta este o caracteristica a ta extrem de importanta, vrei sa fii pe cont propriu si sa elimini din viata ta cuvantul dependenta.
Din punct de vedere al alimentatiei consumi foarte multa carne si nu prea agreezi legumele si fructele. Ai probleme cu stomacul si bolile cele mai frecvente sunt gastrita si ulcerul.

Adori sa faci miscare, sportul fiind o parte din viata ta.
Relatiile cu ceilalti sunt uneori superficiale desi nu doresti asta esti vazuta ca o persoana care se apropie mai greu de ceilalti. Incearca sa nu dai impresia ca esti cu "capul pe sus".

Straduieste-te si fii interesata de ce intampla in jurul tau, suna-ti prietenii si intreaba-i ce mai fac. Cu toate acestea daca nu doresti sa legi o prietenie sau sa ai o relatie stransa cu cineva, nimeni si nimic nu te poate convinge.

Fa-ti planuri si viseaza, fa-ti o lista cu ceea ce vrei sa obtii si pasii cum poti ajunge la ele.
Ai tot ce trebuie pentru a reusi!

Grupa de sange A

Acesta grupa reprezinta sentimentele si sensibilitatea. Spre deosebire de cei din grupa 0 persoanele cu aceasta grupa de sange sunt mult mai apropiate de sufletele celorlalti.

Esti sigura pe tine si simti nevoia de a comunica si de a relationa. Din fericire exista foarte multe persoane pe glob care au aceasta grupa de sange si posibilitatea este foarte mare ca printre prietenii nostri sa fie cei din grupa A.

Adori sa mananci peste si legume si nu prea agreezi carnea. Cei cu grupa de sange A obisnuiesc sa fie chiar vegetarieni.

Legat de sanatate ai probleme cu inima. Se poate sa ai picioarele si mainile reci pentru ca esti afectata si de probleme circulatorii.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri