21 Februarie 2022 publicat în Lifestyle 29 share-uri

Am pregătit câteva idei pentru gustărica zilnică de la grădiniță, pentru o săptămână întreagă, gândindu-mă că ideile mele pot fi o sursă de inspirație și pentru alte mămici. Iată ce îi dau fetiței mele să mănânce la grădiniță într-o săptămână:

Pachetul pentru grădiniță poate fi o provocare pentru orice mămică, mai ales dacă are acasă un copil mai pretențios. Totuși, fiecare părinte pune în ghiozdănelul celui mic exact ceea ce știe că va mânca, iar fiecare copil are parte gustarea preferată.

Fetița mea este destul de pretențioasă la mâncare, însă niciodată nu mă abat de la cele trei reguli în ceea ce privește alimentația ei:

  • fără prăjeli

  • fără mezeluri

  • fără zahăr/dulciuri în exces

Astfel, în caserola cu mâncare îi pun de cele mai multe ori gustări făcute în casă, alături de ea, asta pentru că ne face mare plăcere să petrecem timpul împreună în bucătărie ( plus că este și o metodă de conectare excelentă cu copilul și chiar un exercițiu pentru dezvoltarea răbdării mamelor).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Am pregătit câteva idei pentru gustărica zilnică de la grădiniță, pentru o săptămână întreagă, gândindu-mă că ideile mele pot fi o sursă de inspirație și pentru alte mămici.

Iată ce îi dau fetiței mele să mănânce la grădiniță într-o săptămână:

LUNI

Pentru prima zi a săptămânii fac deobicei covrigi cu cașcaval, preferații fetiței mele. Îi pregătesc duminica, asta pentru că în weekend am mai mult timp să mă ocup de meniul ei, iar aluatul trebuie să stea cea timp la dospit. Așa că, luni e zi de covrigi pufoși cu cașcaval. E regulă de aur!

Rețeta am detaliat-o aici: https://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/29195/covrigi-pufosi-cu-cascaval-gustarea-ideala-pentru-pachetul-de-la-gradinita-vezi-cat-de-simplu-poti-face-alaturi-de-cel-mic-covrigi-in-casa.html?fbclid=IwAR3DtL2SPga-he-lqaxK-pZXPt3No4mLlP9NgEFWSmiW7ss36CbvLepozkQ

10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!
Sursă foto: Arhivă personală

MARȚI

Pentru marți am optat pentru 2 sandvișuri cu pateu de ficat făcut în casă și câțiva biscuiți populari, simpli, cu lapte.

Sursă foto: Arhivă personală

MIERCURI

Miercuri este zi de clătite! Yeey! Clătitele se fac foarte ușor, iar pentru fetița mea este o adevărată sărbătoare. Ea sparge ouale, mixează totul.. și evident mănâncă prima clătită! Restul le lăsăm pentru a doua zi și le punem în caserola pe care o băgăm în ghiozdănelul pentru grădi.

Nu folosesc deloc zahăr, iar fetița mea le mănâncă simple, fără nimic pe ele. Totuși, după covrigi, clătitele rămân preferatele ei.

Sursă foto: Arhivă personală

JOI

Pentru joi am ales un fruct, câțiva biscuiți cu măsline și o mini-prăjiturică din comerț. O dată pe săptămână merge un dulce, nu? :)

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Sursă foto: Arhivă personală

VINERI

Pentru ultima zi a săptămânii am pregătit un sandviș cu pateu de ficat și fursecuri făcute de noi. Fursecurile sunt cu unt și cu foarte puțin zahăr brun. Delicioase și cu greu ne oprim amândouă să mai păstrăm câteva și pentru gustarea de la grădiniță.

Sursă foto: Arhivă persoală

Copiii voștri ce mănâncă la grădiniță? Ce le pregătiți cel mai adesea pentru momentul gustării?


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri