20 Ianuarie 2022 publicat în Lifestyle 12 share-uri

Dacă petrecerea îndrăgostiților include cel mai adesea o cină în oraș, o ieșire la teatru sau un weekend romantic, în acest an, de ce să nu alegi o seară liniștită și hygge acasă, în compania partenerului tău?  Iată câteva idei pentru a pregăti și petrece o seară minunată în doi, chiar și fără a părăsi locuința.

Valentine's Day acasă?

Sărbătoare romantică sau mai degrabă comercială? Dacă ai îndrăznit să pui întrebarea și partenerul tău a răspuns: „Cu tine, în fiecare zi este Valentine’s Day, atunci poate că pentru el a doua variantă este cea mai probabilă. Cu toate acestea, îți dorești mult să poți marca această ocazie și să petreci o seară cât se poate de romantică și minunată? În acest caz, este esențial să asiguri entuziasmul și buna dispoziție în casă, deoarece Ziua Îndrăgostiților este, prin excelență, sărbătoarea cuplului.

Cadoul potrivit

Nu se poate nega, cadourile sunt încă o parte importantă a acestei petrecerii romantice! De aceea, le acordăm o atenție deosebită. Dacă vorbim despre cadouri pentru femei, cele mai potrivite și des întâlnite propuneri rămân cele precum bijuteriile (poate un ceas deosebit sau o bijuterie pe care partenera ta și-o dorea de mult), articole vestimentare, articole de lux ( de la parfumuri de dama, cosmetice sau o lenjerie din mătase naturală) ori de ce nu, mizează pe ciocolată belgiană artizanală.

Cât despre domni, alegerea este puțin mai limitată. Cu toate acestea, parfumurile, ceasurile sau chiar o băutură fină rămân pariuri sigure pentru a le arăta aprecierea și dragostea.

De asemenea, un cadou pentru amândoi va fi la fel de bine venit, de exemplu, o vacanță într-un loc în care vă doriți de mult să călătoriți, o programare pentru cuplu la un SPA sau bilete la un concert ori o piesă de teatru.

Un meniu delicios

Cina este un moment important în organizarea unei seri reușite, așadar, suflecă-ți mânecile și inventează o cină care vi se potrivește. Pe lângă preparatele și produsele preferate, lasă loc și unor afrodisiace pentru a trezi dorința în timpul mesei: ciocolată, stridii, fructul pasiunii etc. Cu alte cuvinte, ia în considerare pregătirea unei mese romantice care să amintească de o zi sau un eveniment important din relația voastră. Pregătește mâncărurile din timp, astfel încât să nu petreci tot timpul în bucătărie. Nu uita, vei dori să profiți de fiecare minut alături de partenerul tău.

Bună dispoziție și atmosferă festivă

După cum am menționat deja, Ziua Îndrăgostiților este plăcerea de a împărtăși momente minunate alături de partenerul tău. Umorul și entuziasmul sunt deci esențiale pentru a avea o seară reușită. Așadar, nu uita să acorzi o mare atenție decorului romantic al mesei! După meniul de sărbătoare și cadouri, decorul mesei este cel mai important lucru. Mai ales când nu poți face o rezervare la restaurantul vostru preferat și trebuie să sărbătoriți acasă. Veselă în stil vintage, buchete de flori, șervețele împăturite cu grijă, felicitări de Ziua Îndrăgostiților lucrate manual. Acordă atenție și muzicii. După masă, muzica este celălalt element care te va ajuta să aduci un plus romantism serii petrecute împreună. Astfel, poți crea o mică listă de muzică personalizată cu melodiile preferate. Între fiecare fel de mâncare, nimic mai minunat decât o pauză pentru un dans lent sau pentru a flirta cu iubitul tău.

Și nu uita, iubirea se arată și se exprimă în fiecare zi, nu doar pe 14 februarie. Nu trebuie să așteptăm Ziua Îndrăgostiților pentru a face lucrurile mărunte care pot menține flacăra vie și pentru a ne iubi pentru totdeauna.

Sursa foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri