17 Decembrie 2021 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Dacă vă doriți să ieșiți puțin din tipare și să oferiți cadouri de neuitat celor dragi, va invităm să răsfoiți ideile noastre de cadouri altfel pentru un Crăciun de poveste.

Idei de cadouri altfel pentru Crăciun, ideale pentru bărbați și femei

Idei Cadouri de Crăciun: Statuetă personalizată

Un cadou cu totul și cu totul inedit, haios și totodată care va trimite un mesaj aparte pentru persoana dragă. Ce reprezintă aceasta pentru tine? Exprimă emoțiile pe care le porți prin acest cadou personalizat.

Cadoul poate fi comandat de aici.

Idei Cadouri de Crăciun: Cântecul tău, cantecul unic

Cântecul tău e unic, e ca o amprentă, cineva s-a gândit la tine cu drag. Oferă-l și tu celor pe care îi prețuiești cu adevărat!

Cântecul tău este o creație cu versuri și muzică originale, compus, orchestrat și interpretat special pentru o anumită persoană/entitate/eveniment. Este un produs artizanal de cea mai bună calitate, calibrat si dozat foarte fin, modalitatea unică de a marca un moment important în viață, de a oferi dovada unei calde prețuiri, de a arăta cât de mult contează cineva pentru tine. E un cadou personalizat, creat special pentru și in jurul destinatarului. Cântecul poate fi comandat de aici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bentițele de păr statement – accesoriul suprem și stilat al acestei primăveri pentru un look ca de regină S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Idei Cadouri de Crăciun: Cană personalizată magică de Crăciun

După stil, după preferințe, o cană personalizată poate reprezenta cadoul potrivit pentru oricine, de la colegi, la persoanele dragi din familie. Cană termosensibilă devine albă când turnați lichid fierbinte.

Modelul care urmează a fi imprimat pe cană va fi stabilit împreună cu dvs.

Cadoul poate fi comandat de aici.

Idei Cadouri de Crăciun: Ochelari realitate virtuală 3D

Acestă cască vă permite să vizionați filme 3D, jocuri și imagini 3D oferind o experiența de realitate virtuală foarte realistă.

Suport excelent pentru aplicațiile Google VR, și jocuri 3D VR.

Casca VR poate fi comandată de aici.

Idei Cadouri de Crăciun: Veioză specială tip carte

Un cadou inedit care se potrivește în orice decor al casei, așadar va fi îndrăgit, apreciat și mai mult, această veioză este portabilă, putând fi luată în orice călătorie.

Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Primele instituții de învățământ din România cu risc seismic care vor fi reabilitate prin PNRR

Veioza poate fi achiziționată de aici.

Idei Cadouri de Crăciun: Tablă de șah cu accesorii vin

Un cadou apreciat în special de brabatii care adoră joace șah, dar și bea vin. Tablă de șah prezintă un design unic, este ușor de depozitat sau chiar de utilizat ca piesă decorativă.

Cadoul poate fi comandat de aici.

Idei Cadouri de Crăciun: Măsuță extensibilă pentru baie

Dacă ne gândim la starea de bine a unei persoane dragi, ei bine îi putem oferi acest suport care va transforma o simplă baie în momente de răsfăț.

Cadoul poate fi comandat de aici.

Idei Cadouri de Crăciun: Set pijamale

Dacă îți dorești un cadou apreciat și totodată practic și romantic pentru partenerul de viață sau chiar întreagă familie, pijamalele de Crăciun pot reprezenta o alegere inspirată.

Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

Pijamalele de crăciun pot fi comandate de aici.

Idei Cadouri pentru un Crăciun fericit... și sănătos: bicicletă indoor

Fiecare dintre noi ar trebui să aibă un astfel de aparat în casă pentru a-și menține sănătatea, care devine tot mai prețioasă cu fiecare an care trece. Alături de o cutie de "dulciuri" bine alese, o bicicletă eliptică (mai ales în vreme de pandemie sau în timpurile noastre când sedentarismul a devenit deja îngrijorător) poate reprezenta un cadou de drum lung.

Bicicleta eliptică poate fi comandată de aici.

Idei Cadouri de Crăciun: Lego pentru adulți

avem grijă și de copilul din noi, dar totodată ne stimulăm creativitatea și ne relaxăm cu piesele de construcție Lego.

Cadoul poate fi comandat de aici.

Idei Cadouri de Crăciun: Carte de colorat pentru adulți

Că să uităm de stres putem încerca o carte de colorat special creată pentru adulți, astfel încât să ne relaxăm, să ne bucurăm de creativitate și culoare, să ne implicăm într-o activitate care ne determina să uităm de griji și alte gânduri apăsătoare.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Vortex polar în Europa. Iarna revine în forță, la mijlocul primăverii, în vestul, centru, sudul și estul continentului Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile

Cartea poate fi comandată de aici.

Idei Cadouri de Crăciun: Set pictură 3D adulți

Vedeți tabloul de mai jos? Nu este pictat de către un pictor, ci de o persoană care poate nu aibă chiar atât de mult talent. Cum este posibil? Planșa prezintă un cod de numere atribuite unor culori pentru pictură care vin în set. Se urmăresc numerele și astfel pictura va fi gata, pas cu pas. Un set recreativ minunat pentru adulți sau copii mari.

Cadoul poate fi achiziționat de aici.

Idei Cadouri de Crăciun: Cană personalizată cu „mesaj de dragoste”

Un mesaj pe cât de romantic, pe atât de haios, realizat pe o cană personalizată special gândită pentru a putea fi oferită cadou persoanei iubite.

Cadoul poate fi comandat de aici.

Idei Cadouri de Crăciun: Masă stand laptop multifuncțională, tavă mic dejun, cu sertar

Este o măsuță spațioasă și totodată foarte ușor de utilizat, se pliază și ocupă foarte puțin spațiu ca depozitare. Este ideală mai ales în această perioadă în care mulți dintre noi lucrăm de acasă, dar poate fi utilizată totodată și la micul dejun luat in căldura și comoditatea patului.

De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop

Cadoul poate fi comandat de aici.

Idei Cadouri de Crăciun: Sfeșnic decorativ, suport lumânări de sărbători

Lumina și parfumul lumânărilor parfumate aduc o notă de spa, de relaxare și de bine în casa fiecăruia. Acest suport de lumânări tematic este ideal pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Cadoul poate fi comandat de aici.

Sursa foto prezentare articol: ESstock/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri