16 Decembrie 2021 publicat în Lifestyle 25 share-uri

Designerii, graficienii, fotografii, vloggerii sau programatorii au nevoie de instrumente de lucru portabile care să îi ajute în procesul creării de conținut oriunde s-ar afla. ASUS Vivobook Pro 14X OLED, deși un ultra-portabil subțire și ușor, rivalizează cu un sistem desktop atunci când vine vorba de performanțe.

Pe măsură ce granițele dintre mediul de lucru și cel în care ne desfășurăm restul activităților se estompează, nevoia de instrumente de lucru portabile care să înglobeze tehnologii capabile să elimine diferențele față de calculatoarele desktop crește. Designul ultra subțire, cu o greutate de doar 1.45 kg, diagonala de 14 inch cu aspect 16:10 fac din ASUS Vivobook Pro 14X OLED un instrument de lucru pentru creatorii de conținut care nu compromite nici mobilitatea, nici productivitatea.

Productivitate fără compromisuri oriunde ai fi

Chiar dacă ASUS Vivobook Pro 14X OLED are o carcasă ultra-subțire și este un portabil ușor, interiorul lui găzduiește procesoare puternice Intel (modelul Vivobook Pro 14X OLED N7400 disponibil cu procesor până la Intel Core i7-11370H) sau AMD (modelul Vivobook Pro 14X OLED M7400 disponibil cu procesor până la Ryzen 9 5900HX), memorii RAM de până la 32 GB RAM și SSD-uri NVMe rapide de până la 1 TB capacitate.

Pentru un stil de viață rapid și versatil, modelele Vivobook Pro 14X OLED includ o varietate de porturi de conectare I/O: HDMI, porturi USB printre care și unul Thunderbolt 4 USB-C pentru transferuri rapide de date, încărcare rapida sau pentru conectare a două monitoare externe UHD 4K.

Placa video dedicată GeForce RTX 3050/3050 Ti cu 4 GB VRAM va propulsa aplicațiile care au nevoie de putere grafică sporită atât de utile creatorilor de conținut. Iar interfața virtuală DialPad integrată în touchpad-ul de dimensiuni mărite al lui Vivobook Pro 14X OLED îi va ajuta pe utilizatorii programelor Adobe să controleze mai ușor ajustările software.

Știm cu toții că unui laptop încălzit îi scade performanșa, dar Vivobook rămâne rece datorită sistemului de răcire ASUS IceCool Plus cu 2 ventilatoare și 2 conducte de căldură și celor 3 profiluri de ventilare adaptate pentru orice situație. Stabilitatea este susținută și de driverele optimizate NVIDIA Studio Driver.

Uimește-ți simțurile cu ecranul OLED

Pentru creatorii de conținut vizual și nu numai, ecranul OLED oferă o experiență cum nu ai mai întâlnit. Marginile subțiri NanoEdge care oferă un raport ecran-corp de 86%, rezoluția de 2.8K și culorile extrem de realiste te fac să uiți că privești o imagine virtuală.

Profesioniștii din domeniul vizual vor aprecia imaginile excepțional de realiste și detaliate, cu o acoperire de 100% a spațiului de culoare DCI-P3, adică peste 10.7 miliarde de culori, un volum coloristic de 1.6 ori mai mare decât un display LCD normal. Datorită tehnologiei OLED (Organic Light Emitting Diode) care aprinde și stinge individual fiecare pixel de pe ecran, culorile vor avea aceeași intensitate la orice nivel de luminozitate ai folosi ecranul.

Fiindcă vorbim de un laptop OLED, pe lângă culorile realiste te vor impresiona atât contrastul aproape infinit de 1.000.000:1 cât și de timpul de răspuns extrem de scăzut de doar 0.2ms care oferă imagini foarte clare, fără artefacte vizuale în mișcare.

Iar pentru ca Vivobook este un companion pe care nu vrei să-l lași din mână nici în clipele de relaxare, standardul Display HDR 600 TrueBlack îți va permite vizualizarea detaliilor nemaivăzute în scene întunecate din filme sau jocuri. Și, deși această tehnologie crește luminozitatea maximă a ecranului la 600 de niți, datorită emisiei de lumină albastră reduse cu 70%, ochii și somnul tău sunt protejați, fapt certificat de institutul TUV Rheinland.

Tehnologii inovatoare pentru lucrul de oriunde

Creșterea nevoii de lucru la distanță, din orice locație presupune măsuri de siguranță și conectivitate sporite. ASUS a inclus în laptopurile Vivobook tehnologii inovatoare precum senzorul de amprentă inclus în butonul de pornire, un scut pentru camera web și tehnologia WiFi Master Premium cu funcția WiFi SmartConnect care selectează automat rețeaua wireless cu cea mai bună viteză și calitate a semnalului.

Iar atunci când te afli într-un mediu zgomotos ASUS ClearVoice va elimina cu ajutorul AI zgomotele de fundal care ți-ar putea bruia conferințele la distanță.

Toate aceste tehnologii precum și alte aplicații care te ajută să profiți la maxim de laptopul tău ASUS se regăsesc în MyASUS. De aici poți optimiza performanța și contacta centrul de servicii post vânzare, poți descărca aplicații populare sau profita de oferte speciale ASUS.

Pentru cei care au nevoie de un spatiu de lucru mai mare, modelele din seria Vivobook Pro X sunt disponibile și în varianta cu ecran de 16 inch, și acestea în configurații cu procesoare Intel (Vivobook Pro 16X OLED N7600) și AMD (Vivobook Pro 16X OLED M7600).

La achiziționarea unui laptop ASUS Vivobook Pro toți clienții primesc trei luni de abonament gratuit la întreaga suită Adobe Creative Cloud precum și 100 GB de stocare în cloud pentru proiecte.

Iar dacă vrei să-ți extinzi garanția cu încă un an, tot ce trebuie să faci este să participi în campania Părerea ta contează în cadrul căreia să împărtășești părerea ta despre produs.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri