E! anunță astăzi că actorul Kenan Thompson va prezenta Gala de la ediția din 2021 a People’s Choice Awards, premiile care celebrează toate formele de divertisment, votate în întregime de către fani. Anul acesta, Thompson a fost nominalizat pentru prima dată la People’s Choice Awards la categoriile “Comedy TV Star” și “Male TV Star” pentru contribuția din cadrul emisiunii Saturday Night Live. Festivitatea de premiere 2021 People’s Choice Awards este difuzată în noaptea de marți spre miercuri, 7 decembrie, în direct din Barker Hangar în Santa Monica, California, de la 4 a.m. Reluare galei este programată miercuri, pe 8 decembrie, de la ora 22:00.

Starul nominalizat la Emmy va prezenta gala difuzată în direct din Barker Hangar în Santa Monica, în noaptea de marți spre miercuri, 7 decembrie, de la ora 4:00 a.m

Comunicat de presa

Nu pot să cred că o să prezint pentru PCAs! Mă simt privilegiat să fiu nominalizat la două categorii pentru Saturday Night Live. Sunt vremuri foarte bune!”, a declarat Kenan Thompson. “Felicitări tuturor nominalizaților, cu toții suntem deja câștigători!!

Kenan este versatil și de peste trei decenii este extrem de dedicat când vine vorba de divertisment de calitate, care să genereze amuzament, asta l-a propulsat printre cei mai admirați comedianți ai zilelor noastre,” a declarat Jen Neal, Executive Vice President, Live Events, Specials & E! News, NBCUniversal Entertainment Television and Streaming. “Suntem nerăbdători să îl vedem pe scena ‘People’s Choice Awards’ unde, cu umorul și carisma sa, cu siguranță îi va încânta pe fani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Editura Publisol lansează “Patru decenii în serviciul Casei Regale a României Memorii 1898-1940”, de Eugeniu Arthur Buhman

Thompson este implicat de 19 sezoane în proiectul Saturday Night Live și este cel mai vechi membru al echipei, el a interpretat personaje ce Rev. Al Sharpton, Charles Barkley, Steve Harvey și David Ortiz. Printre momentele memorabile se numără “Weekend Update” în rolul reporterului Jean K. Jean, “Cinema Classics”, gazda Reese De'What și gazda Darnell Hayes pentru “Black Jeopardy”. Thompson este deasemenea producător executiv al comediei NBC, Kenan.

Anul acesta Thompson a primit două nominalizări la premiile Emmy la categoria Outstanding Lead Actor in a Comedy Series pentru rolul din Kenan și la categoria Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series pentru contribuția din Saturday Night Live. Thompson a mai fost nominalizat la premiile Emmy în 2018 și 2020 pentru contribuția din cadrul proiectului Saturday Night Live. Thompson a primit o statuetă Emmy pentru Outstanding Original Music and Lyrics în 2018 pentru melodia “Come Back, Barack” prezentată în cadrul Saturday Night Live, dar și o nominalizare în 2017 pentru melodia “Last Christmas”. A lucrat și cu Adam Sandler, Samuel L. Jackson și Morgan Freeman.

Festivitatea de premiere 2021 People’s Choice Awards este difuzată în noaptea de marți spre miercuri, 7 decembrie, începând cu 2021 People’s Choice Awards: Live From E! de la 02:00 a.m. și continuând cu ceremonia de la 4 a.m. Reluare galei este programată miercuri, pe 8 decembrie, de la ora 22:00.

Pentru noutăți și conținut exclusiv, urmăriți @eentertainmentromania (Instagram) | @Eentertainmentro (Facebook)

Photo Credit -Mary Ellen Matthews – NBC


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri