Dacă ai chef nebun de un Revelion cu peisaj de vis, la grade celsius mai mari decât la noi în țară și cu bunătăți malteze în farfurie, alege orașul St. Julian’s! Un fost sat de pescari trasformat azi într-o stațiune de top la malul mării Mediterane, cu multă culoare în jur și viață de noapte .

St. Julian’s este o urbe care se dovedește a fi excelentă atunci când vine vorba de distracție și de peisaje fascinante. Un oraș care știe să atenueze stresul, un loc minunat și în același timp ofertant din punct de vedere culinar. Aici vei descoperi o sumedenie de restaurante și hoteluri bine pregătite să primească turiști pretențioși, dornici de distracție într-o vacanță cu intensitate...

St. Julian’s se află pe coasta de nord a insulei Malta și s-a remarcat datorită cluburilor de noapte, a restaurantelor, a barurilor cu aer unic, a numeroaselor terase de pe plaja care găzduiesc petreceri la ceas de seară.

Paceville este zona în care turiștii, alături de localnici, se bucură de cele mai frumoase clipe atunci când vor să petreacă.

Una dintre atracțiile de top este Palatul Spinola, cu vedere la Golful Spinola. Plimbările aici sunt o adevărată încântare, iar cei care vor ajunge în această minunată zonă trebuie să știe că orașul de lângă capitala Valetta este împărțit în mai multe districte: Paceville, Ta'Giorni, Tal-Ghoqod, St. Andrews și regiunile din jurul golfului. În Paceville, veți regăsi cele mai multe discoteci si chiar un casino aflat în regiunea cunoscută sub numele de Dragonara Point.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

În vechiul sat pescăresc există și numeroase bărci malteze, tradiționale, colorate și pline de viață pe toată perioada anului. Atmosfera este una de-a dreptul încântătoare, mai ales pentru cei care iubesc peisajele romantice, din care nu lipsește emoția unei veri parcă nesfârșite.

San Giljan este numele acestui oraș pe care lacalnicii îl pronunță într-o malteză clară, împământenită. Cei care vor și un pic de istorie, trebuie să afle că acest loc a împrumutat numele de la patronul vânătorilor Saint Julian, care este sfântul protector al urbei, sărbătorit de localnici pe data de 12 februarie.

Unul dintre restaurantele de top din St. Julian’s este Paranga. Un local situat pe mare, unde poți savura cele mai bune midii gătite de chefi maltezi renumiți. Evident, exită și opțiuni vegane, sau fără gluten, iar cei care doresc un vin de calitate, pot poposi la Paranga fără nicio reținere...

Hotelul de top al stațiunii St. Julian’s este InterContinental, aflat în centrul orașului, la 200 de metri de plaja din golful St. George.

Hotelul oferă camere spațioase, cu acces gratuit la internet WiFi şi balcon.

Malta Travel a lansat cea mai bună ofertă de Revelion în Malta

Perioada 28 decembrie2021-2 ianuarie2022

350 de euro de persoană- Hotel Santana, 4*

599 de euro de persoană, hotel Intercontinental, 5*- Tariful pe pachet include- 5 nopți de cazare cu Mic dejun, Bilet avion cursă charter, asistență turistică în limba română, bagaj de cală 20 de kilograme. Rezervări- strada Șerban Cantacuzino. Nr. 102A, Melita Residence. Parter, ap. 1, Voluntari, jud. Ilfov. Tel. 021.318.59.93 0722.626.903

maltaltd@malta.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri