21 Octombrie 2021 publicat în Lifestyle 36 share-uri

Una dintre cele mai iubite actrițe din lume, de origine britanică, câștigătoare a premiului Oscar, dar și în cadrul altor nominalizări, a ajuns în România pentru a filma una dintre cele mai așteptate pelicule. Fanii sunt nerăbdători să o vadă jucând noul rol!

DESCHIDE PREZENTAREA

Catherine Zeta-Jones filmează în România

Tim Burton alături de actrița americană Catherine Zeta-Jones vor filma în România, pentru un serial Netflix. Din distribuție vor face parte și actorii români George Burcea și Victor Dorobanțu.

Seria "Wednesday" de 8 episoade se va concentra pe anii de studenție a tinerei Wednesday Addams, la Academia Nevermore, în care tânăra va desluși misterul supranatural în care au fost implicați părinții săi în trecut și va reuși să oprească un plan diabolic de i-a terorizat orașul.

Rolul Morticia Addams va fi jucat de către iubita actrița Catherine Zeta-Jones.

Catherine Zeta-Jones s-a filmat în București, fără machiaj

Gata să se lase pe mâinile profesioniștilor pentru a o transforma în Morticia, Catherine Zeta-Jones a postat pe profilul sau Instagram un video prin care și-a salutat fanii și a cuprins, în câteva secunde, Bucureștiul înainte de răsăritul soarelui.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  Dani Oros, mintea din spatele dezvoltării Google și Youtube România, îți spune cât poți câștiga din Youtube

Soarele nu a răsărit încă în București, dar eu sunt gata să merg la păr și machiaj pentru pentru a deveni Morticia Addams. Dar afară… frumosul București. Bună dimineața!”, a transmis actriţa pe rețelele sociale.

Sursa foto: LanKS, Maksim Shmeljov/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri