Horoscop 2022 - Horoscop complet pentru toate zodiile. Previziuni în dragoste, carieră, bani și sănătate pentru anul 2022

20 Septembrie 2021 publicat în Lifestyle 1677 share-uri

Anul 2022 este un an special și surprinzător, iar zodiile vor fi fiecare în parte amprentate, mai mult sau mai puțin, de tranzitele planetare și de evenimentele astrale ale anului 2022. Citiți principalele previziuni astrale pentru 2022 și descoperiți ce este rezervat fiecărei zodii în parte din punct de vedere financiar și material, al dragostei și al familiei, al carierei și al sănătății în anul 2022. 

Horoscop 2022 Balanță

2022 este un an al adevărului interior pentru zodia Balanță, dar și al sincerității față de propria persoană. Indiferent de circumstanțele sau de sectorul vieții voastre pe care îl simțiti încă blocat, astrele vă vor sprijini în 2022 să vă depășiți propriile limite și să vă eliberați de anumite blocaje care vă țineau pe loc. Acolo unde nu erați deloc sinceri față de voi înșivă, dorințele și nevoile voastre reale și le negați de dragul partenerului sau al celorlalți, veți fi nevoiți să aveți momente de confesiune și să renunțați la anumite compromisuri, mărturisindu-vă ceea ce vă doriți cu adevărat.

Nu ezitați să vă deschideți față de partener și să vă expuneți vulnerabilitățile. Acolo unde există iubire adevărată, va fi și înțelegere, iar prima jumătate a anului aduce și multe tranzite favorabile. Este posibil însă, ca în cazul acelor relații care nu au fost bazate pe sinceritate sau transparență din start, în 2022 să se ivească rupturi sau fisuri de nelipit și să se producă chiar despărțiri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto: De la ladyphoto /Shutterstock

Pe plan profesional, 2022 este un an benefic, cu multe proiecte și multă muncă, activând însă în voi dorința de a vă schimba jobul actual întrucât simțiți nevoia trecerii la un alt nivel profesional, iar la locul de muncă actual vă simțiți plafonat și lipsit de provocări. Vă extindeți însă mult orizontul individual, iar propunerea unor colaborări internaționale vă fac entuziasmați și mândri de capacitățile și realizările voastre.

Atingeți totodată noi obiective din diverse activități extra job și reușiți să realizați niște câștiguri frumoase care vă permit să călătoriți mai des și să vă răsfățați mai mult, singuri sau împreună cu familia. Este posibil să aveți discuții în contradictoriu cu o persoană de sex feminin din familie, față de care există un mare decalaj de vârstă, dar care vă va deschide ochii și vă va determina să luați cele mai bune decizii pentru viitorul vostru.

Horoscop 2022 Scorpion

În anul 2022, zodia Scorpion dispune din plin de ajutorul a două planete importante: Jupiter și Neptun, planete care îi vor călăuzi pașii, mai ales în iubire. Astfel, pentru această zodie, 2022 reprezintă un an important ce încheie un ciclu de 6-7 ani nu neapărat benefic pentru Scorpion, în care progresul romantic s-a realizat cu greu, împlinirea emoțională a întârziat să apară, frustrările și-au făcut deseori simțită prezența, iar situațiile complicate de iubire (poate chiar triunghiuri amoroase) nu făceau niciun bine nimănui, ba din contră.

Da, în 2022 astfel de contexte nefericite se încheie și lasă loc pentru vindecare, noi speranțe și noi începuturi. În luna martie, o nouă relație se poate naște și are un potențial enorm căci există o conexiune foarte puternică cu persoana respectivă și aveți foarte multe în comun. Ascultă-ți intuiția și alege cu inima deschisă.

În mai 2022, unele schimbări rapide și neașteptate cauzate de Uranus te fac să te simți puțin nesigur, ca și cum ești mereu la limită, dar îți vei recâștiga destul de repede sentimentul de siguranță și stabilitate. Chiar dacă unii oameni cunoscuți recent la locul de muncă își pot schimba atitudinea și comportamentul față de tine, beneficiezi de sprijinul necondiționat al celor din familie și poți traversa orice conflict sau provocare, transformând-o în avantajul tău. Înveți să ai încredere în cine trebuie și îți îndeplineșți atribuțiile cu brio, câștigând respectul tuturor.

Câștigi foarte bine anul acesta, dar apar unele cheltuieli neprevăzute (precum cele legate de unele situații de sănătate din familie) care îți vor solicita mai mult decât ți-ai dori economiile. Partenerul tău de viață îți acordă însă întregul său sprijin, nu doar emoțional, ci și financiar.

Horoscop 2022 Săgetător

Pe plan financiar, vor fi unele provocări pentru Săgetător în 2022. Este drept că muncești foarte mult în 2022, posibil chiar să îți schimbi locul de muncă, însă ritmul accelerat și volumul enorm de muncă se mențin în mod similar anului anterior. Anul acesta simți nevoia să îți răsfeți mai mult sufletul și dorințele astfel încât o bună parte din economiile sau banii tăi puși deoparte se duc pe călătorii îndepărtate, pe citybreak-uri cu persoana iubită sau cu prieteni apropiați, pe mâncăruri bune și refugii în locuri care să îți producă amintiri cât mai frumoase și experiențe cât mai diverse. Într-un cuvânt, muncești ca să explorezi și să experimentezi.

Pe de altă parte, ai tendința de a fi mult mai impulsiv și irascibil din cauza stresului cauzat de volumul mare de muncă. Ai grijă la izbucnirile tale, există riscul să rupi unele relații de prietenie din această cauză. Încearcă să te relaxezi mai mult, pleacă în vacanțele la care visezi și evită conflictele și controversele, mai ales cu apropiații care îți vor binele.

Pe plan sentimental, nativii Săgetător single cunosc de-a lungul anului mai multe persoane interesante, însă de una singură se simt cu adevărat atrași și vor încerca tot ce le stă în putință pentru a cuceri sau a se lăsa cuceriți de persoana respectivă, după caz și situație.

Evită divergențele și în cuplu dacă ești deja într-o relație stabilă de iubire și acordă-i din atenția, afecțiunea și timpul tău și partenerului. A-ți ignora partenerul sau a te angaja într-un conflict, fie el și mic, poate tulbura apele în cuplu. Marte este tranșant și amplifică și escaladeaza nejustificat orice conflict. Cu sănătatea nu vei întâmpina probleme serioase, însă ai grijă de sistemul tău digestiv căci astrele predispun la mici probleme pe această parte, precum și la unele tulburări ce țin de rinichi, coloana vertebrală sau abdomenul inferior.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri