Horoscop 2022 - Horoscop complet pentru toate zodiile. Previziuni în dragoste, carieră, bani și sănătate pentru anul 2022

20 Septembrie 2021 publicat în Lifestyle 1677 share-uri

Anul 2022 este un an special și surprinzător, iar zodiile vor fi fiecare în parte amprentate, mai mult sau mai puțin, de tranzitele planetare și de evenimentele astrale ale anului 2022. Citiți principalele previziuni astrale pentru 2022 și descoperiți ce este rezervat fiecărei zodii în parte din punct de vedere financiar și material, al dragostei și al familiei, al carierei și al sănătății în anul 2022. 

Horoscop 2022 Rac

2022 este pentru zodia Rac un an în care accentul cade îndeosebi asupra carierei și a parcursului sau profesional, dar și asupra adaptării la noile circumstanțe sau situații care apar pe acest plan. Multe binecuvântări se vor revărsa asupra acestei zodii chiar începând cu prima jumătate a anului când Jupiter, Saturn și Venus își vor pune puternic amprenta în existența acestora.

De asemenea, dacă în anturajul vostru aveți oameni din zodiile Vărsător, Capricorn sau Berbec, așteptați-vă ca aceștia să vă sprijine necondiționat sau să vă vândă un pont care vă va aduce mai aproape de visurile voastre. Astfel, nativii zodiei Rac vor încerca multe lucruri noi în 2022 și vor face tot ce le stă în putință pentru a-și învinge proprii demoni și temeri. Se vor angaja în schimbări importante pentru ei, față de care în trecut manifestau reticență: spre exemplu, să își cumpere o mașină sau să conducă ei înșiși, să călătorească singuri, să se mute singuri sau împreuna cu partenrul etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Racul se concentrează în 2022 asupra vindecării de sine și a traumelor sale din trecut, asupra creșterii încrederii în sine și încet, dar sigur, încearcă să își reorganizeze viața și să își seteze niște priorități. Unii nativi Rac single încă nu se simt pregățiți pentru o nouă iubire sau relație în viața lor, dar soarta le rezervă ceva surprize, mai ales în a doua jumătate a lunii.

Foto: De la Pictures 10 studio /Shutterstock

Dacă sunteți căsătoriți, în ciuda unor neînțelegeri, posibil cauzate de educația copiilor sau de subiectul aducerii pe lume a unui nou copil, lucrurile merg bine între voi și reușiți să ajungeți unul la inima celuilalt. Atenție la cuplurile cu probleme! Astrele predispun la despărțiri permanente în 2022 acolo nu există armonie și înțelegere autentică, căci universul își dorește echilibrul cu orice preț, chiar și cu riscul unor perturbări temporare.

Horoscop 2022 Leu

2022 este pentru zodia Leu despre regenerare, despre renașterea din propria cenușă, despre puterea acestora de a ieși la suprafața oricăror obstacole, dar și despre noi începuturi în cazul multora. Prin urmare, în 2022, mulți dintre nativii Leu se vor trezi în roluri noi (sau pe care le reiau) precum cele de părinți, mentori, învățăcei, lideri de echipă, în care au mai fost și în anii anteriori, dar pe care le restructurează și le îmbracă sub forma unei noi perspective. Sunteți din nou în postura de a învăța sau de a-i învăța pe alții, dar o faceți în mod relaxat și degajat, cu o naturalețe, dezinvoltură și încredere care stârnesc la propriu admirația celor din jur.

Din punct de vedere financiar, chiar dacă câștigurile voastre nu sunt deloc mici nici la începutul anului 2022, aveți tendința de a strânge și economisi bani pentru ca ulterior să vă puteți îndeplini un vis ardent. Ceea ce se va și întâmplă căci în aprilie Jupiter se va muta în cea de-a IV-a casă a zodiei Leu, aducând noroc și sume mari de bani. Poate că realizați un împrumut considerabil sau primiți bani sub formă de sprijin din partea familiei, dar primăvara 2022 este momentul ideal pentru ca nativii Leu să facă o achiziție extrem de importantă pentru ei (o mașină, o locuință, un teren, un spațiu pentru birou etc).

Saturn și Venus sunt două planete care vor influența covărșitor existența zodiei LEu în 2022, având un impact profund și la nivel social. Astfel, vrând nevrând, dorința de socializare își va pune amprenta asupra nativilor Lei, făcându-i dornici de compania celorlalți, de întâlniri cu cei dragi, de călătorii sau evenimente care să le permită să interacționeze cât mai mult.

Starea de sănătate este înfloritoare în prima jumătate a anului, dar în semestrul 2 va fi cu urcușuri și coborâșuri și te va învăța să fii mai blând cu corpul tău și nevoile sale reale. Îți îmbunătățeșți starea mentală și, ca niciodată, acorzi mai multă importantă vieții tale spirituale și relației cu Dumnezeu.

Horoscop 2022 Fecioară

Influența lui Pluto în casa a 5-a a Fecioarei se va face resimțită puternic în 2022 pe plan emoțional, iar această zodie va fi animată deseori, chiar dacă este într-o relație, chiar dacă nu, de dorința interioară profundă de a stabili o conexiune profundă cu sufletul său pereche. Dacă sufletul tău pereche este și partenerul actual de viață, atunci viața ta emoțională va fi extraordinară în acest an, veți atinge un nivel al intimității, al iubirii și al conexiunii fără precedent.

Anul vostru 2022 împreună va fi fabulos, un al al descoperirii și al călătoriilor, un an al comunicării depline și chiar un an în care mulți copii sunt concepuți sau aduși pe lume. Pe de altă parte, nativii Fecioară single sau aflați într-o relație care nu îi mulțumește pe deplin, vor fi bântuiti de amintiri ale unei iubiri mai vechi și vor avea tendința de a se reîntoarce adesea, chiar și cu gândul, în acest trecut.

Din punct de vedere emoțional, 2022 este un an bun pentru zodia Fecioară, cu venituri moderate care au tendința de a crește în vară. Atunci când vine vorba de afaceri însă, este nevoie de un pic mai multă precauție din partea nativilor Fecioară căci riscurile de pierdere sau stagnare în acest domeniu sunt mai mari. Gândește-te bine înainte de a lua orice decizie legată de businessul tău și cere neapărat opinia unui persoane avizate.

Nativii care lucrează în domenii ce implică comunicare, stabilirea de noi relații sau transmiterea unor mesaje (scrise, verbale etc) ce trebuie să atingă inimile oamenilor vor excela cu precădere în 2022. Sănătatea ta în 2022 poate implica și niște afecțiuni minore sau vizite la medic, dar vei implementa cu succes schimbările de stil de viață și recomandările medicului și te vei bucura de o stare de sănătate bună.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri