15 Septembrie 2021 publicat în Lifestyle 142 share-uri

Ionuț Becheru sau “Profu’de Dirigenție”, așa cum este el cunoscut prin prisma proiectului „Școala Altfel de la Metropola TV, pornește un proiect nou și unic în TV-ul românesc.

„AFTERSCHOOL. Învățăm împreună” se numește emisiunea, este difuzată de Metropola TV, iar prima ediție este programată joi, 16 septembrie, cu începere de la ora 13.00.

„AFTERSCHOOL, Învățăm împreună” este o emisiune dedicată în totalitate elevilor și adolescenților. În plus, acum emisiunea targetează și părinții. Formatul emisiunii este unul înclinat către online cu difuzare pe TV. Avem 4 rubrici împărțite pe 4 materii esențiale: ROMÂNĂ, prezentată de Maria Melente; MATEMATICĂ, prezentată de către ALINA CIOCAN, ISTORIE, prezentată de către MARCEL BARTIC și RUBRICA DE CIVILIZAȚIE, prezentată de către Ionuț Becheru.

„Prin rubrica de Română încercăm să aducem informațiile din programa școlară cât mai aproape de inima elevilor, printr-o abordare Smart și Cool, dar nu vrem să ne abatem de îndemnul Mariei care promovează dragostea pentru citit. La Matematică, Alina încearcă să vă arate aplicabilitatea informațiilor din programă, în viața de zi cu zi. Practic va arăta că matematica este prezentă peste tot, chiar și în aranjatul hainelor în șifonier :) Marcel vă povestește Istoria într-un mod în care speră să-i facă pe copii să meargă să întrebe și să se informeze despre momentele istorice esențiale, pentru că istoria nu este despre date concrete și locații, cât despre a învăța din greșelile trecutului pentru a nu le mai repeta în prezent. Rubrica de civilizație este gândită ca o relaxare, Ionuț “Profu’de Dirigenție” încearcă să informeze cât mai bine cu putință copii despre importanța simțului civic și, totodată, el va aduce și subiecte legate de jocurile preferate, filme și tehnologie, pentru că cel mai frumos lucru este să te JOCI CU FOLOS!”, explică Ionuț Becheru, prezentatorul emisiunii „AFTERSCHOOL, Învățăm împreună”.

„AFTERSCHOOL, Învățăm împreună” se vede la Metropola TV de luni până joi, de la ora 13:00 la 14:00 și este compusă din două părți: de luni până miercuri vedem lecțiile profesorilor, iar săptămâna se termină Joi cu o ediție LIVE, unde Ionuț Becheru, realizatorul emisiunii, aduce în fața copiilor, oameni și personalități care au reușit în viață prin studiu și perseverență.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri