Horoscop 2022 - Horoscop complet pentru toate zodiile. Previziuni în dragoste, carieră, bani și sănătate pentru anul 2022

20 Septembrie 2021 publicat în Lifestyle 1677 share-uri

Anul 2022 este un an special și surprinzător, iar zodiile vor fi fiecare în parte amprentate, mai mult sau mai puțin, de tranzitele planetare și de evenimentele astrale ale anului 2022. Citiți principalele previziuni astrale pentru 2022 și descoperiți ce este rezervat fiecărei zodii în parte din punct de vedere financiar și material, al dragostei și al familiei, al carierei și al sănătății în anul 2022. 

Horoscop 2022 Capricorn

Cu marele Saturn chiar în semnul tău în 2022, anul acesta va fi unul special pentru zodia Capricorn. Mulți nativi își cunosc sufletul pereche sau intră într-o relație serioasă încă din 2021, iar cei care nu au făcut-o încă vor avea parte de întâlnirea vieții lor în 2022. Pentru că au făcut eforturi conștiente și deliberate de a se elibera de cineva din trecutul lor, au deschis porțile universului.

Astfel, o nouă mare iubire își face loc în viața acestora. Putem chiar vorbi de o căsătorie sau o sarcină în lunile martie, mai, iulie, octombrie sau decembrie. În plus, persoanele mai în vârstă din familia ta îți sprijină și încurajează deciziile sentimentale. Nativii Capricorn aflați în relații mai vechi se simt extrem de conectați cu partenerul lor, sunt afectuoși unul cu celălalt, pasionali, liniștiți, își spun vorbe frumoase și se încurajează reciproc în viață și în traversarea micilor probleme de sănătate care pot apărea în lunile de toamnă ale lui 2022 și care pot viza sistemul imunitar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

În ceea ce privește viața profesională, 2022 este un an bun, în care culegi laurii muncii tale asidue și constante din ultimii ani, ceea ce îți asigură un trăi frumos alături de persoana iubită și poți face din multe weekenduri minivacanțe minunate. Dacă vrei să te apuci să studiezi într-un nou domeniu, află că lunile de primăvară-vară sunt cele mai favorabile în acest sens. 2022 este un an excelent pentru munca în echipă sau pentru a te implica în diverse organizații, iar creativitatea va fi arma ta secretă pentru momentele în care te vei simți obosit.

Horoscop 2022 Vărsător

Foto: De la Ironika /Shutterstock

Influența planetelor Uranus și Saturn va fi resimțită din plin și în mod contradictoriu de zodia Vărsător în anul 2022, iar 2022 va fi un an interesant și benefic pentru această zodie. Deși mai liniștit decât 2021 și mai puțin plin de evenimente și neprevăzut, nu putem spune că lipsesc provocările pentru dragii noștri Vărsători.

Astfel, în prima jumătate a anului te vei găsi implicat în mai multe proiecte simultan (sau chiar mai multe joburi), diverse, uneori chiar te simți copleșit de succesul și volumul de muncă, tânjind după mai mult timp pentru tine, după relaxare. Ești însă hotărât să îți îndeplineșți obiectivele și vei învăța să delegi din responsabilitățile tale și echipei, luându-ți mici pauze de fiecare dată când simți nevoia. Banii sunt mai mulți decât în anii anteriori, iar acest lucru te motivează căci îți permite să îți îndeplinești visurile.

Dacă încă nu ai achiziționat locuința pe care ți-o dorești și ai fost în stand-by, este foarte posibil ca prima jumătate a anului 2022 să fie momentul potrivit. Dacă se întâmplă să simți că îți pierzi direcția în viață în acest an, apelează la sfatul partenerului de viață sau al părinților tăi. Aceștia te vor îndruma către calea ta adevărată într-un mod obiectiv.

Pe de altă parte, nativii Vărsători single traversează o perioadă în care se simt excelenț cu ei înșiși și nu manifestă nicio curiozitate în privința iubirii, nici nu îi animă dorința de a întâlni un partener pe termen lung. Sunt însă plini de viață, au o viață socială activă, visează la călătorii și interacțiuni cu oameni din locuri cât mai diferite, își doresc și își propun să își trăiască viața pur și simplu din plin în 2022, să se răsfețe cu micile bucurii ale vieții.

Foarte posibil însă ca în perioada aprilie-august 2022 o persoană din trecutul vostru să încerce să vă contacteze din nou, în speranța unei împăcări, fără a schimba însă circumstanțele care au condus la despărțirea în sine. Nativii Vărsători tineri sau copii trec la rândul lor printr-o perioadă de rebeliune și vorbesc entuziaști despre noțiuni precum libertate, noutate și carpe diem. Cei căsătoriți se simt ușor încorsetati de ideea de căsătorie și urmăresc să își anime relația, condimentând-o cu surprize și vacanțe în doi, departe de copii și responsabilitățile de zi cu zi.

Horoscop 2022 Pești

Chiar dacă începutul anului 2022 este despre menținerea statu-quo-ului în iubire pentru nativii Pești single, căsătoriți sau aflați într-o relație, odată cu intrarea lui Venus în Pești în aprilie 2022, lucrurile încep să se schimbe. Astrele favorizează noile întâlniri romantice și creează prilejuri diverse pentru ca zodia Pești să își îmbunătățească viața amoroasă, găsindu-și un partener minunat sau consolidându-și relația actuală.

De asemenea, în 2022 vor fi unele evenimente în familia nativilor Pești sau în familia partenerului de viață care se vor transforma în prilejuri de petrecere și voie bună, aducând cu sine momente frumoase și sentimentul de a aparține, dar și mai multă apropiere și căldură față de persoana iubită.

Din punct de vedere financiar, 2022 este unul dintre cei mai buni ani ai ultimei perioade, mai ales pentru cei aflați în perioada lor de maturitate, având vârsta între 35-49 de ani. Tranzitul lui Jupiter în cea de-a doua casă a zodiei Pești, casa finanțelor și a resurselor, se concretizează în multe binecuvântări primite de-a lungul întregului an, iar această zodie reușește să își depășească limitele sau experiențele provocatoare prin care a trecut. Se dezvoltă nu doar personal, ci și financiar.

Astfel, pentru zodia Pești, 2022 este un an excelent pentru rotunjirea veniturilor, pentru mărirea acestora sau pentru investiții de succes, menite să confere stabilitate și siguranță financiară pentru tine și familia ta, chiar și pe termen lung.

Mare atenție la obiceiurile tale alimentare! Pot apărea probleme legate de circulația sângelui sau a colesterolului mare așa că asigură-te că ai o dietă sănătoasă, bogată în legume și fructe nutritive, cu mai puține grăsimi și alimente procesate. Reinventează-ți stilul de a a mânca, fă mai multă mișcare și sănătatea ta va avea doar de câștigat. Te vei simți mult mai energic și mai pozitiv și vei avea vibe-ul necesar pentru a îndeplini tot ce ți-ai propus anul acesta!

Foto fr si main: De la Billion Photos /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri