DJ-ul olandez Avalan și Antonia lansează imnul oficial SAGA Festival, Take Me Somewhere.

Cu o linie înălțătoare, vibrantă, piesa aduce mai aproape de ascultători vibe-ul de festival, de vacanță și de libertate. Vocea Antoniei și beat-urile impecabile ale lui Avalan transformă Take Me Somewhere în fundalul perfect al construirii multor amintiri de neuitat, iar începutul poate fi chiar la SAGA Festival, în perioada 10-12 septembrie, în Parcul Izvor din București.

Avalan x Antonia - Take me somewhere (SAGA Festival 2021 Official Anthem)

https://www.youtube.com/watch?v=dekuHO7JxqQ&ab_channel=SAGAFestival

“Sunt fericit să vă prezint imnul Saga festival, Take Me Somewhere. Este o onoare să fac asta împreună cu o artistă uimitoare, așa cum este Antonia. Ne-am dorit să creăm ceva special și, împreună cu ALDA și Global Records, am decis să facem o piesă care unește și spune o poveste despre oameni minunați, care iubesc festivalurile, trăiesc liberi și sunt mereu tineri. Ce e extrem de important pentru mine e faptul că acest imn vine într-o perioadă în care întreaga lume începe ușor-ușor să revină la normal. De aceea, am hotărât să lansam o piesă care dă o stare de bine, cu care oamenii să rezoneze și, cel mai important, pe care să danseze. Ne dorim să vă placă la fel de mult ca nouă. Suntem gata să o prezentăm live la Saga 2021, în septembrie”, a spus Avalan.

”Am acceptat cu bucurie să colaborez cu Avalan pentru piesa Take Me Somewhere, imnul festivalului SAGA. Este o piesă care mă duce cu gândul la vară, distracție și libertatea de a trăi viața din plin! Enjoy it”, a spus Antonia.

Imnul SAGA Festival a fost scris de Valentijn Hoogwerf, Milou van Egmond și Antonia. Producția a fost realizată de Valentijn Hoogwerf, Olav Kristoffer Øyulvstad și Harald Magnus Øyulvstad.

Pe 10, 11 și 12 septembrie, în parcul Izvor, festivalierii se vor bucura de o serie de experiențe de neuitat și de artiștii preferați, doar pe scenele SAGA, în cadrul festivalului care va anima inima capitalei și va aduce o serie de show-uri spectaculoase, efecte pirotehnice uimitoare, design-uri extraordinare și un concept unic în România.

Despre Avalan

După ce colaborat pentru mai multe proiecte muzicale cu label-uri importante de muzică, Avalan și-a făcut debutul ca DJ, în 2018, în cardul AMF (Amsterdam Music Festival), unde talentul său a fost remarcat rapid de publicul din întreaga lume. Astfel a făcut un pas uriaș pe scena EDM, fiind prezent în topul anual DJ Mag la categoria Top 100 DJ show. În 2019, Avalan și-a dedicat timpul producției muzicale și perfecționării sound-ului său. Întreaga sa muncă și dedicare au fost răsplătire la finalul lui 2019 cu o colaborare cu legenda muzicii trance Armin van Buuren. Hit-ul Sucker for love a fost, de asemenea, inclus pe ultimul album al lui Armin, Balance. După această colaborare de succes și lansarea primelor sale single-uri, World we know și Should I wait, Avalan este pregătit să lase o urmă importantă în era muzicii EDM.

Despre SAGA Festival

SAGA Music Festival, primul festival de muzică electronică din București, va avea loc pe 10, 11 și 12 septembrie, în Parcul Izvor, și pregătește o serie de experiențe memorbaile pentru festivalieri și un line-up format din unii dintre cei mai mari artiști din lume.

Line-up-ul include nume sonore, peste 100 de artiști din muzica electronică și nu numai. Pe scena principală vor urca Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Masked Wolf, Mike Williams, Morten, Nervo, Regard, Salvatore Ganacci, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, iar alți artiști urmează să fie anunțați în curând.

Abonamentele pentru SAGA Festival pot fi achiziționate de pe site-ul sagafestival.com.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri