29 Iunie 2021 publicat în Lifestyle 30 share-uri

Indiferent de stilul pe care îl abordezi, un pont este să îți alegi acele articole vestimentare cu ajutorul cărora poți crea cât mai multe mix-uri cool.

Advertorial

Haine aruncate pe pat, perechi de încălțăminte răsfirate pe podea și probabil partenerul de viață care se uită impacientat la tine, întrebându-se unde vor încăpea toate lucrurile acelea. Este doar unul dintre scenariile posibile pentru momentul acela sublim: pregătirea bagajului înainte de a pleca în vacanță. E un fel de preview al vacanței, în care tu deja îți imaginezi ce vei face în fiecare zi, visezi la toate locurile pe care le vei descoperi la pas tihnit și așa ușor, ușor, îți construiești garderoba de vacanță.

Indiferent de stilul pe care îl abordezi, un pont este să îți alegi acele articole vestimentare cu ajutorul cărora poți crea cât mai multe mix-uri cool. O fustă cu imprimeu floral precum cea din colecția Tommy Jeans este extrem de versatilă. În timpul zilei o poți accesoriza cu o bluză vaporoasă și o pereche de sandale, iar când se lasă răcoarea serii, se combină perfect cu un hanorac și o pereche de încălțăminte sport.

Urban chic poți să fii și purtând item-uri sport care îți oferă nu doar confort dar și un look stylish. Alege item-uri în culori pastelate care exprimă relaxare și mixează-le în outfit-uri ce vor deveni un game stopper incredibil. Colecția Tommy Sport sau articolele sport Tommy Hilfiger sunt sursa perfectă pentru produse care complimentează orice tip de siluetă. Cu un strop de inspirație vei alcătui ținute wow, proaspete, fix ceea ce îți trebuie în vacanță.

Dacă ești genul care preferă un stil clean și ușor clasic, ieșind din anonimat prin culori vii și jucăușe te vei regăsi în colecția Tommy Jeans. O pereche de jeans roz prăfuit, un tricou lejer alb și o pereche de espadrile și ești gata să pornești într-o nouă aventură.

Și dacă ai decis să pleci în vacanță în formulă extinsă alături de micii năzdrăvani, trebuie să te asiguri că și în bagajul lor se găsesc item-uri care să-i ajute să exploreze în voie și să se bucure de adrenalină. O cromatică pastelată și delicioasă li s-ar potrivi de minune. Optează pentru articole din bumbac sau pânză, creând outfit-uri efervescente. Nu uita să pui și un hanorac stil preppy sau sport pentru serile răcoroase când distracția e și mai in toi pentru cei mici. Inspiră-te din colecția Tommy Kids și vei contura cele mai cool look-uri casual pentru copiii tăi.

Descoperă toate colecțiile Tommy Hilfiger în magazinele selecționate din România.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri