In ciuda faptului ca este prea putin cunoscut, horoscopul australian este un horoscop veridic ce porneste de la veneratia si respectul de zeci si sute de ani pe care vechii aborigeni il purtau Naturii si fiintelor pe care aceasta le adaposteste. Va invitam sa patrundem in tainele intelepciunii australiene si sa descoperim care sunt particularitatile celor 12 zodii ale horoscopului australian:

Au de asemenea un fler intuitiv iesit din comun si capacitatea de a vedea detalii si chitibusuri care celor multi si neatenti le scapa. Sunt prietenosi si distrati, originali si ingeniosi, obisnuiti cu extremele si cu un mod radical de a fi, de a simti si de a trai, exuberanti sau enervant de pasivi, superficiali sau exagerat de constiinciosi, trecand cu usurinta de la o stare de alta si traind mult si bine nu in lumea exterioara, ci in cea proprie.

Ornitorinc (Pesti - 19 februarie - 20 martie) – Analiza si plenitudine – Capacitatea de a alege altfel

Cei nascuti in zodia Ornitorincului se afla sub influenta a doua tipuri de temperament. Unii dintre acestia sunt nestaviliti si impulsivi, se enerveaza cu usurinta si se calmeaza greu, isi vad clar interesele, sunt zdravan ancorati in realitate, urasc regulile si lucrurile prestabilite si nu suporta ideea de supunere. Cei apartinand celeilalte categorii sunt analitici si calmi, cu o fire greoaie, cu mult sange rece si rabdare, cu o vointa destul de slaba, iubind ordinea, organizarea si logica obiectiva, tot ceea ce pot tine sub control.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri