O sa incercam sa risipim cate putin din negura care pluteste in jurul scarpologiei, o metoda de descifrare a temperamentului necunoscuta multora dintre noi. Metoda lui Garre si a lui Baden Powell porneste atat de la felul in care o persoana are tendinta de a-si purta si uza incaltamintea, cat si de la particularitatile mersului.

Daca se uzeaza cu precadere marginea dinspre exterior –Acest lucru denota o personalitate dinamica, activa si agitata, preocupata sa rezolve mai multe lucruri concomitent chiar daca nu le finalizeaza intotdeauna. Persoanele care uzeaza incaltamintea inspre exterior au un spirit vioi si ager, sunt istete si intuitive, entuziasmate si inflacarate, asimiland repede si adaptandu-se minunat chiar si celor mai dificile medii si oameni, dar si impulsive si necugetate uneori, nestatornice si neperseverente. Nu putini sunt cei care ii acuza de superficialitat.Cedeaza repede, isi uita scopul initial pentru care au demarat multe dintre actiunile lor si au unele predispozitii sporadice spre nervozitate, zbucium sufletesc.

Daca se uzeaza indeosebi marginea dinspre interior -Uzarea marginii dinspre interior a incaltamintei tradeaza un caracter distrat, pasnic, calm, pozitiv, mai degraba introvertit, concentrat mai mult asupra a ceea ce se intampla in interiorul sau decat in exterior, cu facultati imaginative foarte dezvoltate, cu inclinatie spre invatatura si o curiozitate vie pentru descoperire si transformati radicale. Oamenii care isi uzeaza incaltamintea in partea dinspre interiorul piciorului au o intelectualitate remarcabila, o gandire profunda, sunt idealisti, au nazuinte inalte chiar daca actiunile acestora nu se concretizeaza intotdeauna inspre atingerea lor, ramanand la stadiul de planuri. De regula, sunt persoane care se fac remarcate in domenii artistice sau filozofice, unde sunt mai bine puse in valoare abilitatile creative ale acestora.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

In cazul in care incaltamintea pe care o porti are tendinta de a se toci in zona calcaiului si a tocului – Cei care isi tocesc cu deosebire calcaiul incaltamintei sunt oameni determinati, oameni care si-au stabilit un scop precis in viata, oameni care stiu ce asteptari au de la ceilalti, oameni cu pretentii si cu o vointa care de multe ori o infrange pe a celorlalti. Sunt perceputi uneori drept rautaciosi, increzuti, pretentiosi si exigenti, avand un caracter dificil, pe care cu greu il poti imblanzi sau descifra in totalitate. Se supara cu usurinta, se calmeaza la fel de repede, se fac foc si para, devin reci ca gheata, sunt volubili si sociabili si devin imediat retrasi si distanti daca nu le convine ceva in comportamentul tau. La fel ca si atunci cand ai spus ceva care le-a atacat, fie si indirect, demnitatea si orgoliul, lucruri pe care pun cel mai mare pret...

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri