Ați făcut pasul cel mare, nunta a fost de vis, iar petrecerea a durat până-n zori. Înseamnă că sunteți proaspăt căsătoriți, gata să porniți în marea aventură a vieții în doi. Cu siguranță că acest scenariu este unul ideal, dar ca să ajungeți aici este necesar să planificați în detaliu toate etapele, de la stabilirea datei la găsirea locației pentru nuntă și, nu în ultimul rând, trebuie să alegeți destinația pentru luna de miere.

Sunteți oameni ocupați, de-abia ați reușit să organizați petrecerea de nuntă, așa că ați decis să petreceți prima vacanță ca soț și soție de Revelion, în vacanța de iarnă, la căldură, peste mări și țări.

Iată care sunt cele mai bune destinații exotice pentru luna de miere:

Maldive

Această țară insulară din Oceanul Indian conduce detașat în topul destinațiilor pentru luna de miere, mai ales în perioada sărbătorilor. Multe cupluri de tineri căsătoriți aleg acest paradis exotic pentru petrecerea de Anul Nou, dintre variatele oferte Revelion în Maldive pe dertour.ro, pentru că este într-adevăr un loc potrivit pentru marcarea unui eveniment atât de special în viața de cuplu.

Puteți să vă cazați în Addu Atoll, Biyadhoo Cocoa, Kandolhu, Rangali sau Velassaru, veți regăsi în oricare dintre insule peisaje de vis, apă de un albastru ireal, nisip fin, recifuri de corali pline de pești multicolori, vile lacustre ce compun tabloul perfect pentru o vacanță romantică liniștită, departe de agitația și frigul de acasă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

O tendință tot mai populară în ultimii ani este ca părinții mirilor sau un grup de prieteni apropiați să ofere ca dar de nuntă tocmai un astfel de Revelion exotic, pentru ca tinerii însurăței să știe din timp că se vor bucura de o vacanță de iarnă în țările calde.

Mai ales că ziua în Maldive durează puțin, se întunecă pe la șase, așa că aveți ocazia să priviți apusuri senzaționale și să petreceți nopți fierbinți.

Republica Dominicană

O altă destinație exotică preferată pentru luna de miere este Republica Dominicană, idilica țară insulară din nordul Mării Caraibilor. Fie că alegeți Punta Cana sau Bayahibe, un sejur în paradisul cu nisip alb va fi o experiență de neuitat.

Iar luna de miere își merită pe deplin numele când cuprinde plimbări romantice prin lagune turcoaz, plimbări cu barca printre delfini sau ore de răgaz la centre de wellness și spa.

Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Seychelles

Poate că v-ați promis unul altuia luna de pe cer și este greu de crezut că va fi posibil, dar când ați spus că vă veți urma unul pe celălalt până la capătul Pământului, ați avut dreptate: o lună de miere în Seychelles înseamnă la propriu drumul către o destinație exotică aflată la mii de kilometri depărtare de iarna de acasă.

Găsiți aici peisaje exotice, o vegetație luxuriantă, specii de faună unice și trăiți experiența interesantă a întâlnirii cu oameni și obiceiuri din cultura creolă. Vă răsfățați în resorturi de lux din insulele Cerf, Felicite, Fregate, Mahe, Praslin, Sainte Anne, Silhouette sau La Digue Island.

Zanzibar

O destinație exotică potrivită pentru luna de miere este și Zanzibar, unde iarna e ca vara, cu mare, soare și distracții variate: plaje la ocean, centre spa exclusiviste, plimbări prin plantațiile de mirodenii, vizite în orășele vechi și alte experiențe culturale inedite.

Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023 PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

În acest arhipelag din largul coastelor Tanzaniei, format din două insule principale, Pemba și Unguja, plus alte peste 50 de insule mici, veți găsi locul liniștit și pitoresc pe care vi-l doriți pentru un Revelion în doi, departe de lumea dezlănțuită.

Alegeți să petreceți luna de miere în cele mai bune destinații exotice, pentru o vacanță perfectă, care să fie începutul unei frumoase căsnicii!

Foto articol: piqsels.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri