Justin Timberlake, Jennifer Aniston, Demi Moore și Kate Winslet sunt doar câteva dintre starurile care nu se sfiesc să poarte ochelari de vedere, așa că te poți inspira oricând din alegerile lor.

De multe ori ne este mult mai ușor să ne inspirăm de la starurile internaționale, când vine vorba despre alegerea ținutelor și accesoriilor, pentru că vedetele sunt cele care stabilesc trendurile, chiar și în materie de ochelari de vedere. Poate că în trecut, divele nu apăreau pe covorul roșu purtând ochelari, însă acum, celebritățile au reușit să includă în outfiturile lor și acest accesoriu, pe care îl poartă cu nonșalanță.

Justin Timberlake, Jennifer Aniston, Demi Moore și Kate Winslet sunt doar câteva dintre starurile care nu se sfiesc să poarte ochelari de vedere, așa că te poți inspira oricând din alegerile lor. Iar dacă îți place să porți un anumit tip de rame pentru ochelari de vedere, iată de la ce vedete te poți inspira.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Ochelari cu rame Wayfarer

Ochelarii cu rame Wayfarer sunt extrem de populari în rândul vedetelor de la Hollywood, fiind mereu în tendințe. Acest tip de ramă avantajează orice fizionomie și se adaptează ușor mai multor stiluri vestimentare. În plus, acest design de ramă este unisex, fiind potrivit atât pentru femei cât și pentru bărbați. Iar avantajul acestui model de ochelari este faptul că lentila este mai mare, așa că poți vedea mai bine, atunci când privești în sus sau în jos.

Johnny Depp este adeptul acestui model de ochelari, fiind chiar un element statement al imaginii sale. Însă și actrițele de la Hollywood poartă ochelari cu rame Wayfarer, iar printre acestea se numără Jennifer Aniston și Scarlet Johansson.

Ochelari cu rame pătrate

Pentru persoanele cu fața rotundă, ochelarii cu rame mari, pătrate, sunt cei mai potriviți. Acest design este unul elegant, iar ochelarii cu lentila mare sunt perfecți pentru femeile cu fața proeminentă. Actrița Anne Hathaway preferă acest design de ochelari, însă acest model a fost întâlnit și în cazul anumitor bărbați celebri, cum ar fi Brad Pitt sau Justin Bieber.

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Ochelari cu rame rectangulare

Ochelarii cu rama rectangulară sunt de obicei purtați de bărbați, iar printre actorii celebri care poartă astfel de rame se numără David Beckham și Robert Downey Jr. În general, acest model de ochelari se potrivește persoanelor cu fața ovală, alungită sau rotundă. Iar pe lista vedetelor care poartă astfel de rame se află și actrițele Christina Hendricks din „Man Men” și Demi Lovato, din „Camp Rock”.

Însă, în cazul acestui design de ochelari, diferența dintre modele constă în grosimea ramei. Pentru femei sunt recomandați ochelarii cu rame subțiri, metalice, care sunt o alegere extrem de elegantă, iar pentru bărbați sunt la modă ramele groase din plastic.

Ochelari cu rame ochi de pisică

Ochelarii cu rame în formă de „ochi de pisică” au devenit celebri în perioada anilor ‘50-’60, fiind purtați de divele din acea perioadă. Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor și Grace Kelly preferau acest model de ramă, atât pentru ochelarii de vedere, cât și pentru cei de soare. Totuși, acest design a rămas popular și în zilele noastre, iar Katy Perry, Megan Fox, Eva Mendes și Priyanka Chopra se numără printre vedetele care poartă acest model de rame.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Ochelarii de tip „cat eye” sunt potriviți pentru femeile cu fața în formă pătrată, dar și pentru cele cu chipul în formă ovală. Un alt aspect pe care femeile ar trebui să îl ia în calcul este acela că ochelarii cat eye sunt foarte eleganți, așa că nu pot fi purtați cu orice fel de outfit. Pentru acest design de rame, trebuie să optezi pentru un look rafinat.

Ochelari cu rame rotunde

Ochelarii cu rame rotunde sunt potriviți pentru persoanele cu chipul alungit sau cu o față rotundă. Acest design de rame a devenit popular datorită lui John Lennon, devenind de asemenea un element distinctiv pentru celebrul artist. În prezent, ochelarii cu rama rotundă încă sunt asociați cu stilul hippie, iar vedetele de la Hollywood adoră acest design. Printre divele care poartă ochelari rotunzi se numără și Mary Kate Olsen, Kendall Jenner și Cara Delevingne.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Așadar, dacă îți dorești o pereche de ochelari de vedere cu rame stylish, poți să te inspiri oricând din stilul vedetelor internaționale. Însă, atunci când îți alegi ramele pentru ochelarii de vedere, va trebui să ții cont și de alți factori, pe lângă cel estetic. De exemplu, unele tipuri de rame nu permit montarea unor lentile mai groase, așa că acestea ar trebui să fie potrivite pentru afecțiunea oculară de care suferi. Iar la fel de important este și confortul, deoarece ochelarii se vor lărgi după o perioadă scurtă de purtare și vor trebui mereu ridicați și fixați, ca să poți vedea bine.

Foto fr si main: By Romanets /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri