30 Septembrie 2020 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Dacă vrei să te trezeşti cu un ten luminos, este important să ai grijă de unele lucruri care trebuie făcute înainte de a te băga în pat. Iată care ar fi cele mai importante: 

Te-ai săturat să te trezești arătând obosită? Corectorul şi fondul de ten te pot ajuta să îţi ascunzi cearcănele, dar indiferent câte trucuri de machiaj pui în aplicare nu vei arăta ca după un somn odihnitor. Ca să nu mai vorbim despre faptul că, din cauza lipsei de somn, pielea ta poate arăta mult mai îmbătrânită.

Așadar, dacă vrei să te trezeşti cu un ten luminos, este important să ai grijă de unele lucruri care trebuie făcute înainte de a te băga în pat. Iată care ar fi cele mai importante:

Camera în care dormi

Pentru a te bucura de un somn cu adevărat odihnitor, care va face minuni pentru starea ta generală de bine, dar și pentru aspectul tău fizic, este important să acorzi atenție dormitorului tău. Asigură-te că, înainte de a merge la culcare, camera a fost bine aerisită. Dacă ești o persoană sensibilă la sursele de lumină, trage draperiile şi elimină orice dispozitiv luminos. Aerul din cameră este, de asemenea, important pentru somnul tău, dar şi pentru felul în care va arăta tenul tău a doua zi. Pentru un ambient plăcut, poți alege din gama de purificatoare de aer Philips un produs 2 în 1 care asigură şi o umiditate optimă a aerului. Acest aspect este foarte important, mai ales în sezonul rece, când căldura de la calorifere poate usca foarte mult aerul, ceea ce îţi poate afecta pielea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii De la neliniște la somn liniștit: cum poate ajuta yoga la combaterea insomniei

Faţa de pernă

Pentru un ten curat şi luminos, fă-ţi un obicei din a schimba feţele de pernă cel puțin o dată la trei zile. Feţele de pernă, mai ales cele din bumbac, pot reține umezeala care apare în mod normal pe timpul nopții, ceea ce duce la proliferarea bacteriilor care produc coșurile. De asemenea, poţi investi în feţe de pernă de mătase, care sunt mult mai bune pentru tenul tău şi, în plus, nu îţi vor lăsa niciodată semne pe faţă.

Hidratarea

Atunci când nu dormi bine, pielea ta devine și mai sensibilă la deshidratare. Așadar, înainte de a merge la culcare, bea apă. Dacă te simți neliniştită, poţi înlocui apa cu un ceai de levănțică sau muşeţel neîndulcit, care nu numai că te va ajuta cu hidratarea, dar te va face să te simți mai relaxată şi mai calmă. Pentru un somn odihnitor, evită băuturile cofeinizate sau cu un conținut ridicat de zahăr după ora cinci.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Leagăn pentru toată copilăria Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit 

Demachierea

Una dintre cele mai importante reguli de beauty este să nu mergi niciodată la culcare fără să te demachiezi. Dacă crezi că este posibil ca la finalul unei zile pline să te simţi tentată să sari peste acest pas, ai grijă să ai pe noptiera de lângă pat un pachet de şerveţele demachiante. În acest fel, oricât ai fi de obosită, poţi să-ţi îndepărtezi machiajul foarte uşor.

Tratamente de înfrumuseţare

În timp ce tu dormi, la nivelul pielii au loc numeroase procese de regenerare, aşa că optim ar fi să îţi ajuţi tenul în acest sens. După ce te-ai demachiat şi ţi-ai curățat tenul, poți aplica un ser nutritiv, o cremă de noapte sau o mască regenerantă. În acest fel, nutrienţii din produsele de îngrijire vor ajuta la procesul de reparare a pielii. De asemenea, acesta este momentul potrivit pentru aplicarea tratamentelor, dacă te confrunţi cu probleme dermatologice specifice. Nu uita de buze şi, înainte să stingi lumina, aplică un balsam reparator.

Zâmbetul = Esența Fericirii - Dentalmall.ro marchează Ziua Mondială a Sănătății Orale, dar și Ziua Internațională a Fericirii cu o campanie despre zâmbete Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!  

Renunță la distracţii

Ca să ai parte de un somn odihnitor, încearcă să te asiguri că, înainte de a merge la culcare, ai parte de un moment de relaxare. Poate fi vorba de un duş relaxant, timp petrecut cu familia sau o lectură plăcută. Orice ai alege, evită să îți iei telefonul sau tableta cu tine în pat. Lumina albastră a acestor dispozitive inhibă hormonii responsabili cu somnul.

Un somn odihnitor şi o rutină de îngrijire eficientă vor face minuni pentru tenul tău, aşa că asigură-te că pui în practică sfaturile de mai sus.

Foto fr si main: Photo by bruce mars on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri