4 Septembrie 2020 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Fie că te afli la un interviu și trebuie să vorbești despre tine sau vrei să-i lași pe cei din jur să descopere ceea ce te face unică, află mai multe despre ce spun obiceiurile tale despre personalitatea ta:

Ne preocupăm adesea cel mai mult de imaginea fizică și de estetica vestimentației noastre, fără a mai acorda atenție altor aspecte care vorbesc despre felul nostru de a fi. Obiceiurile din fiecare zi sau pasiunile tale sunt la fel de importante precum ceea ce arăți în momentul în care ieși pe ușă. Este important să știi care sunt acestea, pentru a reuși să te cunoști mai bine și pentru a te putea exprima în societate. Fie că te afli la un interviu și trebuie să vorbești despre tine sau vrei să-i lași pe cei din jur să descopere ceea ce te face unică, află mai multe despre ce spun obiceiurile tale despre personalitatea ta:

Felul în care consumi alimente

Nu doar ce mănânci, ci și cum mănânci poate spune multe despre tine. Se spune că persoanele care mănâncă încet și cele care savurează fiecare masă preferă să fie în control și apreciază mai mult ceea ce au. Dacă mănânci repede, s-ar putea să lași impresia că ești nerăbdătoare, dar și că ai ambiția de a ajunge departe cât mai repede. O fire anxioasă este, de regulă, deconspirată de mofturi în ceea ce privește dieta, iar dacă pui accent pe detalii, cel mai probabil separi felurile de mâncare strategic în farfurie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

Dacă ești iubitoare de cafea, trebuie să știi că felul în care o bei contează de asemenea. Persoanele pasionale și intense consumă cafeaua neagră, fără îndulcitori. O astfel de persoană este și foarte sigură pe ea, cu riscul de a părea neplăcută. Dacă îți place să bei cafea de mai multe ori pe zi, investește într-un espressor care îți permite să prepari diferite tipuri cu ajutorul cărora îi vei surprinde pe cei din jur cu adevărat. Calitățile de leadership sunt des întâlnite în cazul celor care consumă espresso-uri. Dacă preferi un latte ai o fire indecisă, îți place să lucrezi în echipă și preferi să te relaxezi.

Cuvintele pe care le folosești

Câteva studii sau experimente sociale au demonstrat că felul în care oamenii vorbesc poate spune mai multe despre intențiile lor. În special în cazul legăturilor romantice, tipul de pronume, verbe sau interjecții poate scoate în evidență interesul și așteptările pe care le ai față de partener. Un experiment publicat de NPR a dezvăluit că persoanele care folosesc în conversații cuvinte asemănătoare au mai multe șanse de a ieși la mai multe întâlniri sau de a întemeia o relație. Specialiștii insistă asupra faptului că două persoane nu trebuie să semene pentru a fi atrase una de cealaltă. Mai degrabă felul în care vorbim se adaptează persoanei de lângă noi atunci când purtăm o conversație.

Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

Cuvintele fac parte din persoana care ai devenit până în acest moment, iar dacă folosești alte cuvinte nu înseamnă că vei deveni un alt om. În schimb, schimbările de caracter vor aduce cu ele și modificări ale vocabularului și ale felului în care te adresezi celor din jur.

Ticurile nervoase

Dacă știi că ai anumite ticuri nervoase sau obiceiuri similare, trebuie să fii conștientă că și cei din jur le observă. Rosul unghiilor și alte activități repetitive care au legătură cu corpul tău sunt semne ale perfecționismului și ale tulburării obsesiv-compulsive. În special dacă observi că ești tentată să faci toate aceste lucruri în momente de stres, plictiseală sau când ești sub presiune, aceste gesturi fac parte dintr-o serie de obiceiuri proaste.

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Încearcă să renunți la ele, mai ales dacă ai un job la care relaționezi des cu oameni, fie că sunt clienți sau parteneri de afaceri. Aceștia vor observa imediat obiceiurile tale și riști să lași o impresie proastă. Oamenii te pot judeca după astfel de aparențe și nu vor mai avea la fel de multă încredere în abilitățile tale. Discută cu prietenii tăi și încurajează-i să-ți atragă atenția ori de câte ori recurgi la aceste gesturi.

Nu ignora felul în care te comporți zi de zi și ce obiceiuri ai la masă, între prieteni sau cum se manifestă interesele tale. Acestea spun multe despre tine, iar dacă vrei să-ți demonstrezi că te cunoști, va trebui să fii din ce în ce mai atentă.

Sursa foto: by cottonbro from Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri