12:10, 21 Octombrie 2009 publicat în Lifestyle

Garbo te invita la un nou concurs: Poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la concertul Sandrei sustinut in Bucuresti in cadrul turneului de promovare pentru albumul "Back To Life".

Garbo te invita la un nou concurs: Poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la concertul Sandrei sustinut in Bucuresti in cadrul turneului de promovare pentru albumul "Back To Life" daca participi la concursul nostru.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga?

Citeste si:
Parpiro. O mască de calitate înseamnă un copil protejat.
Parpiro. O mască de calitate...

Posteaza in acest topic de forum raspunsul la intrebarea "De ce iti place cantareata Sandra si care este melodia ta preferata din repertoriul sau?" si poti intra in cursa pentru castigarea celor doua bilete duble puse la bataie de Garbo.

Concursul se desfasoara in perioada 12-26 octombrie 2009.

Atentie! Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic de forum!

Citeste si:
Timp în afara timpului: festivalul care s-a întâmplat
Timp în afara timpului:...

Concertul va avea loc la Sala Palatului in data de 6 noiembrie, incepand cu orele 19.00. Invitatul special al divei va fi Francesco Napoli.

Turneul de promovare pentru albumul “Back To Life” include si Romania pe lista tarilor in care Sandra va merge pentru a incanta publicul cu noile sale piese. Artista deja a sustinut primul concert din acest turneu, acesta avand loc de curand in Elvetia. Cu siguranta Sandra a pornit in forta acest turneu deoarece scena este locul in care ea se simte cel mai bine; este, dupa cum spune chiar ea – “teritoriul ei”. Provocarea de a canta live i se pare chiar incantatoare si afirma ca a canta live este visul ei. Se pare ca Sandrei i se potriveste foarte bine titlul albumului – Back To Life, acesta fiind cea mai buna descriere pentru artista.

Invitatul special al evenimentului este Francesco Napoli! Romanticul italian va readuce in memoria publicului atmosfera anilor trecuti, interpretand melodii ca Balla Balla, Marina, Lady Fantasy sau Piano Piano.

Acest concert este sustinut si de catre Ambasada Germaniei la Bucuresti, care in perioada 1-9 noiembrie aniverseaza 60 de ani de la infiintarea Republicii Federale Germania si 20 de ani de la caderea Zidului Berlinului.

Biletele la concert sunt disponibile la casieria Salii Palatului, la magazinele Diverta, la magazinul Muzica si online pe www.ticketpoint.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro si www.calendarevenimente.ro! Preturile acestora pornesc de la 80 de lei, ajungand pana la 250 le


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri