Dacă te întrebi cât costă un iPhone X, trebuie să specifici dacă ești în căutarea unui iPhone X, iPhone XR, iPhone XS sau iPhone XS Max. Fiecare are un preț diferit.

Apple nu mai vinde în mod direct majoritatea telefoanelor iPhone X, dar telefoanele din serie sunt disponibile prin intermediul retailerilor și comercianților cu amănuntul, începând de la aproximativ 3.400 lei.

Între timp, în septembrie 2019, Apple a lansat iPhone 11, 11 Pro și 11 Pro Max - cele mai noi modele de iPhone, care oferă software avansat pentru camere și hardware mai rapid.

IPHONE X PREȚ – LINK

Cu toate acestea, noile iPhone 11 au venit și cu un alt avantaj: scăderea prețurilor pentru aproape fiecare model de iPhone mai vechi.

Aceasta înseamnă că, dacă ai fost vreodată interesat de iPhone X, XR, XS sau XS Max, acum ar putea fi momentul pentru o achiziție. Chiar dacă au apărut noi modele, linia iPhone X este încă o opțiune excelentă pentru orice consumator.

Iată o trecere în revistă a fiecărui model de iPhone X și cât costă acestea.

iPhone X

iPhone X a dat startul noului design iPhone. Acest model a introdus funcții care sunt acum normalul pe toate celelalte telefoane din linia X: de exemplu, afișajul de la margine la margine, fără aproape nicio margine vizibilă fiind cel mai evident element de design.

IPHONE X PREȚ:  LINK

Dar a înlocuit și Touch ID cu Face ID și, implicit, a creat infamul notch prin care  ecranul este întrerupt în partea de sus cu un decupaj pentru diverse camere și senzori.

Datorită designului aproape fără margini, iPhone X împachetează un ecran de 5,8 inci într-un telefon care este doar puțin mai mare decât ecranul în sine. Are camere duale de 12 megapixeli (atât cu unghi larg, cât și cu teleobiectiv).

Prețul unui iPhone X pornește în prezent și de la 3.500 lei.

Toate celelalte modele de iPhone sunt variații (și îmbunătățiri ale) iPhone X. Cele mai noi modele iPhone X au un procesor mai rapid și încărcare wireless mai rapidă. Iată însă diferențele majore:

iPhone XR

Se dorește a fi modelul mai accesibil din familia iPhone X. Ecranul nu este la fel de sofisticat, nu prezintă un afișaj OLED așa cum au toate celelalte modele iPhone X. Are un afișaj ceva mai mare (6,1 inci) decât X-ul de bază și vine într-o varietate de culori (albastru, alb, negru, galben, coral și roșu). Îi lipsesc totuși camerele duble cu unghi larg și teleobiectiv, dar în caz contrar, camerele și cea mai mare parte a hardware-ului sunt identice cu iPhone XS.

CLICK AICI PENTRU PREȚURI IPHONE X– LINK eMAG

iPhone XR pornește în prezent de la 3.300 lei.

iPhone XS

iPhone XS este o actualizare limitată față de iPhone X. Acesta are aceeași dimensiune a ecranului ca iPhone X original, precum și aceleași camere duale. De asemenea, are o rezistență la apă ușor mai bună.

iPhone XS pornește de la circa 3.600 lei.

iPhone XS Max

iPhone XS Max este o versiune mai mare a iPhone XS, la fel ca și modul în care iPhone 7 Plus este o versiune mai mare a iPhone 7. Are un ecran de 6,5 inci și o durată de viață mai lungă a bateriei datorită unei baterii mai mari în cadru mai mare.

iPhone XS Max pornește de la 5.000 de lei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri