Himenul artificial este astfel conceput incat sa se sparga in timpul penetrarii si sa elibereze o cantitate minima de lichid asemanator sangelui. Himenul artificial este promovat ca fiind usor de folosit, non-toxic, fara efecte secundare, fara reactii alergice si fara a provoca durerile acuzate de regula in timpul primului act sexual.

Himenul artificial este promovat ca fiind usor de folosit, non-toxic, fara efecte secundare, fara reactii alergice si fara a provoca durerile acuzate de regula in timpul primului act sexual. Himenul artificial se introduce in vagin cu 15-50 minute inainte de penetrare. Daca vaginul este uscat, himenul artificial se umezeste pret de cateva secunde si se introduce 3 cm in vagin. In contact cu caldura corpului uman, se muleaza pe peretii vaginului, creand senzatia de stramt. Himenul artificial este astfel conceput incat sa se sparga in timpul penetrarii si sa elibereze o cantitate minima de lichid asemanator sangelui.

In unele tari ale Orientului Mijlociu, in unele culturi si religii ale lumii in care exista reguli stricte cu privire la virginitate, himenul artificial poate salva vieti multe, poate evita stigmatizarea pe viata sau oprobriul public. In alte tari, himenul artificial nu este decat o simpla jucarie sexuala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri