19 Iunie 2020 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Pandemia de coronavirus a schimbat felul în care vor arăta vacanțele din acest an, orientându-ne mai mult decât de obicei înspre destinații mai apropiate sau durate mai scurte ale concediilor.

Mai mult confort prin locuri din mijloc libere

Multe companii aeriene păstrează locul din mijloc liber ca măsură de siguranță suplimentară, dar este clar că această măsură nu poate fi implementată pe o perioadă lungă de timp, datorită impactului financiar. Totuși, Delta Airlines au confirmat că vor continua să blocheze locurile din mijloc până la finalul lunii Septembrie, iar în ceea ce privește aeronavele cu doar două locuri alăturate, câteva scaune de lângă culoar vor fi păstrate neocupate. JetBlue va bloca, de asemenea, locurile din mijloc până cel puțin pe 6 iulie, iar American Airlines va oferi pasagerilor posibilitatea de a nu se îmbarca dacă un avion este ocupat la capacitatea maximă și să aștepte pentru un zbor ulterior, mai puțin aglomerat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Unele parcuri tematice din Europa gândesc în același fel, un exemplu fiind The Europa-Park (Germania) care păstrează fiecare al doilea loc liber în trenulețele sale, pe lângă alte reguli de igienă care permit reluarea activității.

În plus, primele faze ale reclădirii turismului vor presupune ca operatorii să se concentreze mai mult pe atragerea clienților decât pe sporirea profitului, iar directorul executiv al Ryanair Group a anunțat deja un „război al ofertelor” pentru a stimula cererea.

Intrări gratuite și alte facilități

Bulgaria este renumită pentru stațiunile ieftine de la malul Mării Negre, dar călătorii vor putea cheltui chiar mai puțin în vara acestui an, multe plaje având acces gratuit și oferind fără taxă umbrele și șezlonguri.

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Sicilia oferă, de asemenea, intrări gratuite la diferite muzee și situri arheologice, inclusiv Valle dei Templi din Agrigento și Villa Romana del Casale.

*Studiul a fost efectuat între 10-14 mai, prin formulare online completate de 1600+ respondenți din întreaga lume.

Foto fr si main: By I am Kulz /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri